Aktywne Wpisy

montezuma71 +11
Wykopki staly sie dokladnie tym z czego sie smiali.
Zarty z papieza byly sprokurowane wystawieniem na piedestał papieża polaka, forsowaniem jego "świętości" i absolutnym oburzeniem gdy ktoś tę świętość podważał, czy w prost- jajcował sobie z niego.
Dzis każdy mem o ukrainie czy ukraincach spotyka sie z oburzeniem godnym 50-letniej Grażyny z Pcimia, która obrusza sie na widok mema z zółtym ryjem. Daje to motor napędowy do coraz to większego trollowania fajnopolaków.
Zarty z papieza byly sprokurowane wystawieniem na piedestał papieża polaka, forsowaniem jego "świętości" i absolutnym oburzeniem gdy ktoś tę świętość podważał, czy w prost- jajcował sobie z niego.
Dzis każdy mem o ukrainie czy ukraincach spotyka sie z oburzeniem godnym 50-letniej Grażyny z Pcimia, która obrusza sie na widok mema z zółtym ryjem. Daje to motor napędowy do coraz to większego trollowania fajnopolaków.

Póki co na szybko sprawdziłem te:
"Przez świat na Fazie" - kompletnie mi nie odpowiada.
"Autostopem Na Koniec Świata" - widziałem jeden odcinek z USA i dałem sobie spokój, ale podobno pierwsza wyprawa na wschód jest dużo ciekawsza.
"Bez Planu" - widziałem kilka odcinków z Ameryki Południowej i przyjemnie się oglądało, a co najważniejsze nie było tego zbyt dużo. Obecna seria z Ukrainy podobno jest dużo słabsza.
"Vlog Casha" - widziałem kilka odcinków z USA i brakuje trochę polotu, ale gość chyba szczerze opowiada jak jest.
"UcieczkaDoRaju" - kilka lat temu obejrzałem trochę odcinków z początku działalności kanału, po paru latach wróciłem i już jakoś mnie nie wciągnęło, choć były odcinki z naprawdę fajnym montażem.
Póki co Bez Planu, seria z Ameryki Południowej wydaje mi się być najciekawsza.
#vlog #podroze #youtube
zajebista atmosfera i w ogole podroze na hit
Dzięki, obczaję sobie te kanały.