Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +53
Jestem wdzięczny komukolwiek, kto stworzył cudo zwane automatem. Pamiętam katorgi na jazdach tymi gównianymi kiami, bieg taki, sraki, jechać to nie chciało pod górkę nawet za dobrze.
Ja nie mam podzielności uwagi, skupiam się nad jedną czynnością, czyli prowadzeniem auta by nikomu ani sobie krzywdy nie zrobić. A zabawa jakąś wajchą średniowieczną mi się nie widzi. I od kiedy kupiłem sobie samochód, to polubiłem jeździć, teraz to czysta przyjemność. Nigdy nie zgaśnie,
Ja nie mam podzielności uwagi, skupiam się nad jedną czynnością, czyli prowadzeniem auta by nikomu ani sobie krzywdy nie zrobić. A zabawa jakąś wajchą średniowieczną mi się nie widzi. I od kiedy kupiłem sobie samochód, to polubiłem jeździć, teraz to czysta przyjemność. Nigdy nie zgaśnie,
Alzena +10
Zastanawia mnie kwestia zamkniętej trumny.
Przecież to normalne, że w kaplicy przed pogrzebem trumna dla rodziny i najbliższych jest otwarta i każdy zdaje sobie sprawę, że człowiek martwy nie wygląda dobrze, występuje stężenie pośmiertne, plamy opadowe itd., żadna to niespodzianka 乁( •_• )ㄏ ale to nie jest powód do tego żeby trumna była zamknięta.
Argumenty o tym, że lepiej żeby była zamknięta bo nie będzie robionych
Przecież to normalne, że w kaplicy przed pogrzebem trumna dla rodziny i najbliższych jest otwarta i każdy zdaje sobie sprawę, że człowiek martwy nie wygląda dobrze, występuje stężenie pośmiertne, plamy opadowe itd., żadna to niespodzianka 乁( •_• )ㄏ ale to nie jest powód do tego żeby trumna była zamknięta.
Argumenty o tym, że lepiej żeby była zamknięta bo nie będzie robionych
#kronikizezgierza
Gnioty jutju [1 gru 2019] Część 3/3 tego typu
Jeszcze jedna sprawa bec - 17 min
Świetny film, warto obejrzeć. A niee zapomiaem. Gniot. Tajger zmęszony.
Jeszcze jedna sprawa poważna... Bo Tiger mówi i mówi, a jak mówi to mu się przypomina. Więc nie zwalniamy tempa. Jest taka nimformacja wizowie fani Beczka okad z donejtów, kupiłem drona fahfahtem, Azbest nachodzi wszystkich kolegów Tigera ze stony afefte. Zaszął straszyć Bonzów, akat Tiger nie był świetny na strymach, ale się poprawił.
I jesze soś: "Jest to karane pod prawo karane" no i cusz. To jest taka nimformacja na ten temat.
Tiger potwierdza, że całość prawdy jest ujawniona, akat czekał na dobry moment uderzenia. Azbet znów oskarżany o chorobr psycho. "Nie wiem jak to powiedzieć, jest taka nazwa, mam na ostatnim języku waśnie. To waśnie chodzi o to, że nie wiem, potem mi się przypomina i potem dogrywam. To takie przyt..."
Wild Cobra appears and says: "To jest on jakby psychopata poprostu, to nie jest normalny człowiek".
"Azbeta się nie rusza, bo się przyklei, akat nie będę się wypowiadał na jego temat."
Boller! Lodówa! Wizisie wizowie fani? Azbet to idiota przeproszenie.
Tiger w końcu bije się w pierś - "Nomany człowiek, nomany człowiek to by donosów nie robił" - opowiada.
"Wobec was wizowie ja jestem święty".
"Azbet wałkuje, kombinuje jak kot pod góre".
Też bym się nie zdziwił. Trzymajcie się *JEB* bęc.
Wybieraj sam już jak masz jaja bęc - 8 min
Dzisiaj będzie ostatni filmik najważniejsza nimformacja - spostowanie. W tym odcinku Tiger niszczy Azbeta spokojem i argumentami.
Azbet #!$%@? jak szympans - Sylwia nigdy nie była redaktorem na fanpedżu. Dzięki za reklame azbet, coraz więcej ludzi wchodzi na kanał. Tylko ja jestem na fanpedżu.
"Azbet... Nie zabłysłeś. W ogóle nie zrozumiałeś. Przyjedź do nas i porozmawiamy w rzeszywistości i czy taki bysty będziesz. Bo na razie... to jesteś taki bystry jak dupa!" - Tajger tym niszczy totanie.
"Pękasz? Czy rura ci pękła?"
Poziomem jest to kontynuacja poprzedniego gniota. Czemu? otojespytanie wizowie. Akat Mateusz jes zmęszony - to dlatego.
Nagle Tajger wyjeżdża z frystalem:
#!$%@? się
bo inaczej nie mogę nazwać cię_
który to wyszedł tak o popostu.
Na koniec nasz niedoceniony Pej chwali się jeszcze, że tym razem powiedział kutko. Ale czy na temat? OTO je pytanie. Wizowie fani. Zaraz powprawia się zaspokajając naszą ciekawość.
"Kutko na temat benben."
O co ci chodzi azbest tobie oto bęc - 25 min
Jeszcze ostatni dziś filmik wizowie fani. Łobaben! Ile wyświetleń tu akat wizę. Robie popkon i oglądam.
Ostatni bo akat praca. Bozno robi to dla was, żebyście mieli co oglądać.
Azbet, przyjeżdżasz? Sobie wyjaśnimy. Pokażesz te skryny? Cykorka dostaeś. Że jawnie cię pokażę. Ty nomanie nas oczerniasz. "Dupa ci wymiękła" x3.
Tiger zastanawia się tutaj, czemu Azbet chce się spotkać akat w parku śledzia. Nie dochodzi jednak do prawidłowego rozwiązania tej zagadki.
Ciote raz się boisz Azbet? - słyszymy kilka razy.
Tigerowi, jak na Bonzo przystało, znów się soś nie podoba. "Chopie - mówi - powtarzasz się, cholernie się powtarzasz" - spontanicznie Tigre dysuje sam siebie. Bu ha ha ha akat Azbet znowu górom, Tajger dał się zobić totanie.
Tutaj dopiero się zaczyna. Tajger grozi ściągnieciem policji i paragrafami karalnymi za stalkerowanie przez hejterza. Pamiętajmy: "Nomany człowiek, nomany człowiek to by donosów nie robił". Kontynuując... Zaszynamy słyszeć o małpach w zoo. Oso chozi? Akat nie wiem wizowie, nie moja broszka.
"Dupa cie szwędzi... czy co?" - słyszymy.
Tegodnia Tajge 18 raz powołuje się na poste, ale logiczne myślenie. Także między wierszami stara się nam przekazać: "Pilnujcie dupski..." a nie, to njeee to.
21:16 - następuje uruchomienie czwartego rdzenia. Potem następuje dalsze uwadnianie Beczce, że się miota, a także przekazywane są dalsze, wiadome już instukcje.
W tym dziele wartym odnotowania są liczne powtórzenia, wzmiacniane za każdym wymiawanym razem w celu podkreślenia racji Tigera. Są to symptomy podpalenia się protagonisty w stopniu 7/10 so daje nadzieje na dalszy rozwój wypadków.
Akat maraton comedy central 1 gru zakońszony. Pawda jes taka, że słucha się wszytkiego wizowie fani co Rychu mówi. Kto nie ten nie fanon a beczka. Khyy. Soś akat syszaem że kolejne dni mają święte gnioty, już nie mogę się doszczekać... Ale narazie wizowie i fani męszenie kacusia. Benben.
PS. Chyba wystarczą gnioty stegodnia, żeby zrobić dobry remix z "przyt" "pyt" "tyt" ine rzeszy tego typu.
#bonzo