Aktywne Wpisy
R_O_T_T_E_N +413
Stemitor +361
Jak to jest, że całe pokolenie facetów uczestniczących w poborowym wojsku dało sobie wmówić że to zrobiło z nich „prawdziwych mężczyzn”? Przecież to miało na celu nauczenie ich wykonywania debilnych rozkazów narażających ich życie bez nawet chwili zastanowienia i żadnego sprzeciwu xD
#wojsko #zasadniczasluzbawojskowa
#wojsko #zasadniczasluzbawojskowa
308 266+116 = 308 382
Koreański guesthouse na Japońskiej ziemi działa podobnie jak te oryginalne w kraju. Rano czekało na mnie duże darmowe śniadanie i oficjalne pożegnanie ;-) Najedzony, po krótkiej zabawie z kotami ruszyłem dalej na trasę.
Przez większość dnia miałem ładną słoneczną pogodę po pięknym terenie. Niestety po zachodzie słońca gdy wjechałem wąską drogą wysoko w góry rozpadało się na dobre.
Droga pierwszy raz w Japonii zrobiła się pusta(pewnie dlatego że samochód miałby spory problem tutaj manewrować), a mi zostało po ciemku jeszcze 20 km w górach przez bambusowy las. Wrażenia genialne, szkoda tylko że przez deszcz nie było jak zrobić zdjęć.
Na nocleg dojechałem do miejscowości Kameyama. Wchłonąłem długo wyczekiwany ramen o dziwnej nazwie nie do zapamiętania i można było się udać do japońskich łaźni - rewelacyjne rozwiązanie po jeździe w lodowatym deszczu!
#rowerowyrownik #wyprawaramenowa #japonia #koty #ramen