Aktywne Wpisy
mirki pierwszy raz w życiu kupiłem premium buty udało mi się na promocji dorwać proszę o ocenkę
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
Sejmita +19
#pokazmorde
Zdrowie moi fanowie! :3
Zdrowie moi fanowie! :3
#zwiazki #rozowepaski
Mam taki problem. Jestem z moją dziewczyną już ponad 6 lat i czuję się sponsorem tego związku. Ona cały czas #!$%@? praca, ciągle bieda z nędza bez żadnych perspektyw i rozwoju z jej strony. Ja w tym czasie miałem firmę która już sprzedałem, mam teraz dwa samochody i zamierzam kupić mieszkanie za gotówkę, a drugie mieć na wynajem. Jest naprawdę piękna, dobra, świetnie gotuje, zawsze mam uprane i posprzątane ale ... brakuje mi możliwości inteligentnej rozmowy, spędzenia wspólnie aktywnie czasu, jakiejś ciekawej interakcji. Ona nie ma znajomych, godzinami by oglądała tv i siedziała na telefonie z mamusią. Nie ma pasji ani zainteresowań, jestem zwyczajnie znudzony tym wszystkim. Czy taki związek ma sens?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie](https://st.pl/$xvynkdla)
Czy to ma sens?
Nie ma nic złego w zarabianiu dużych pieniędzy i bycia na innym pułapie intelektualnym.
Wygląda to mi bardziej na to, że masz zły czas w swoim życiu i sam ze sobą nie jesteś do końca spełniony.
Może wyjdź z propozycją dla niej, pomóż jej założyć firmę zmienić działalność rozwinąć ją.
Jeżeli nie masz ochoty tego robić, a jedyne patrzysz z dystansem w bezpiecznej odległości to co ma
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
#!$%@? bajtem
@zelaznymezczyzna11 ma rację.
Ta inteligentna rozmowa to o czym i jak często? Bo jak myślisz że codziennie w normalnym życiu ludzie ze sobą rozmawiają na "inteligentne tematy" to xD O
@Eyan: Twierdzisz, że jest więcej facetów którzy odnieśli sukces jak op niż kobiet?
@Lillygsxr: Znowu pytanie takie jak do Eyan, uważacie że kobiety mają gorsze zarobki? Czy po prostu celują wyżej i laska z jego zarobkami będzie szukać kogoś jeszcze bogatszego, bo #hipergamia ?
@Lillygsxr: Masa mireczków chodzi do pracy za okolice minimalnej, jak ta laska, dbają o siebie i pewnie dbaliby o partnerkę, a i tak są sami. Widocznie to za mało, dlaczego op miałby być z nią tylko z tego powodu ¯\_(ツ)_/¯
@Lillygsxr: Może tak bym nie powiedział jak op, ale jak nazwać sytuacje w której para jest razem i jeden ma minimalną a drugi 5 razy tyle?