Aktywne Wpisy
DragonBreath +38
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Dzień dobry Mirki i Mirabelki
Przyszła Pani inżynier here, prosi o wypełnienie ankiety która pomoże w pracy inżynierskiej - Skierowana do osób które miały tą nie-przyjemność poruszać się o kulach
Link tutaj ---> https://forms.gle/WoDmGE9ijvyEbSqh8 <---
Dziękuję i życzę udanego wieczorku ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rozowyniebieskiego: akurat dobrze to wspominam i w dodatku czemu mam ci pomagać zarabiać pieniądze, to raz.
dwa, przejdź do dowolnego sklepu ortopedycznego i wypróbuj różne rzeczy. jak powiesz że "hehehe w celach naukowych" to pewnie ci pomogą
trzy, wszystkie usprawnienia są mocno wydumane
face palm
1. Żadnych pieniędzy nie zarabiam - jeśli jacyś studenci cokolwiek zarobili na pisaniu pracy inżynierskiej i robieniu badań do nich to serdecznie gratuluje, nie znam takich.
2. Badania na własnej skórze przez 2 minuty danej kuli nawet jeżeli jakikolwiek sklep zgodziłby się na takie coś jest nie miarodajne, jak mam wczuć się w kogoś kto chodzi o kuli całe dnie/ tygodnie z różnymi urazami