Aktywne Wpisy
nonszalancki +24
mrożenie chleba
nie mycie dupy po sraniu
nie rozrywanie torebeczek do herbaty
ślub cywilny bo loszka zaszła w ciąże przypadkowo
całowanie chleba jak spadnie
przeżegnanie sie jak karetka przejeżdza
nie zabijanie pająków bo ukrywali maryje z małym jezuskiem przed rzymianami w swojej sieci
matura jako wyznacznik czegoś
namawianie dziecka na pójscie do technikum/zawodówki bo będzie fach w ręku
wymuszanie na dziecku robienie prawa jazdy dzień po ukonczeniu 18 lat bo syn sąsiadki
antywojo +340
Wierzysz, że 2000 lat temu urodził się facet chodzący po wodzie, wskrzeszający zmarłych, zmieniający wodę w wódkę. Ten sam facet umarł na krzyżu, po czym zmartwychwstał, poleciał do nieba, gdzie siedzi po dziś dzień po prawicy ojca i sądzi za masturbację.
Natomiast nie wierzysz w cywilizacje pozaziemskie xD
#ufo #bekazkatoli
Natomiast nie wierzysz w cywilizacje pozaziemskie xD
#ufo #bekazkatoli
#challenge
ps proponuje reaktywować stara wykopową zabawę #pokazpoku. Przecież to tylko pokój a nie wasze zdjęcia ^^
Komentarz usunięty przez moderatora
DOBRA ŻARTOWAŁĘ Z TYM POSPRZĄTANIEM MACIE NAJNUDNIEJSZY POKÓJ WE WSZECHŚWIECIE @anas_lex: @Janodemon:
PS JAK KTOŚ ZNAJDZIE GDZIEŚ SKARPETY TO WYGRA SUBA XD
@heedefed: @Spartacus999 @FaustVIII: akurat jestem fanem dobrych męskich zapachów (kobiecych też;) 2forU mam jeszcze the truth (chyba fav, 3 butelka 50ml. Ma taki lekki orzeźwiający zapach) armani code (trochę cięższy niż the truth ale bardzo fajny) i D&G the One (mocny ciężki zapach, raczej nie na lato)
edit i pełno jakichś randomów typu str8 / puma
@SiekYersky: też mam, ale nie pasuje mi, wydaje się być za ciężki, za to Armani Mania to jest to
BTW masz fajną architekturę pokoju, to poddasze jakiegoś starego i wielkiego budynku? Masz elewację z szachulcem? Wygląa to trochę na strych nad stodołą albo niemieckim zajazdem :D
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@endl3ss:
poszedłem do Juska zobaczyłem jak tam jest te krzesło + foto w gazetce i jest tak samo jak ma SiekYery i ja :s
Tani jesteś :/ Co ten brak bordo robi z człowieka.