Aktywne Wpisy

Puszczanin +7
a jak wyglądała wasza 18-nastka?
#przegryw
#przegryw

Njal +34
Ja bym chciał tylko przypomnieć że Konfederaci sądzą iż ludzie którzy urodzili się we Francji, mówią językiem francuskim, ich rodzice urodzili się we Francji, po za Francją byli tylko na wakacjach to nie są Francuzi xD Narodowe skrzydło Konfederacji stwierdziło że czarnoskóry który urodził się w Polsce, ma rodzica Polaka, zna tylko i wyłącznie język Polski, po za Polską był tylko na wakacjach
= nie jest Polakiem.
To jest banda ksenofobów i
= nie jest Polakiem.
To jest banda ksenofobów i

Bardzo, bardzo daleka droga przed wami.
W życiu udało mi się pójść na randkę z prawie 10 kobietami. Pierwsza w wieku 16 lat... czyli średnio wychodzi trochę ponad 1 na rok. Słabo. Ale przecież przegrywy nie randkują W OGÓLE. Więc jednak failed normie. Ale do rzeczy: pomimo tych spotkań oczywiście seksu ZERO, nie mówiąc o związkach. Tak więc nadal prawik level 23. Frustracja ogromna. Teraz się zastanawiam, czy naprawdę tak trudno do legendarnych seksów doprowadzić, czy jednak to ja jestem wewnętrznie #!$%@?, a tylko na pierwszy rzut oka jestem normik, z którym laska 7/10 jest w stanie się umówić? Zawsze coś musiało się popsuć w każdym z tych 10 przypadków. Coraz bardziej skłaniam się ku tezie, że seks nie istnieje :) Bo ja nie widziałem ani nie słyszałem.
Pozdrawiam.
#przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
@Reflexiej123: Jesteś umysłowo #!$%@? normikiem.