Okazuje się, że jestem głównie jednozegarkowcem. Dlatego pozbywam się kolekcji i będę szukał czegoś fajnego na stałe (+ zegarek do garnituru).
Z tej okazji mam na sprzedaż Dan Henry 1964. Zegarek używany łącznie 3 dni, w stanie praktycznie sklepowym (tylko folii brakuje). Chciałbym go sprzedać za 750PLN.
@miiihau: Jeden zegarek lubię najbardziej i noszę go prawie codziennie. Pół roku takiego noszenia przekonało mnie, że nie potrzebuję więcej niż jednego. Albo potrzebuję ciekawszych alternatyw, ale nie mam pieniędzy, żeby sprawdzać ;)
@miiihau: @whst: Glycine Combat Sub z granatowym bezelem.
Nic specjalnego. Najtańszy diver z ETA-2824. Ale może też go sprzedam i będę szukał czegoś lepszego: MV Nereide (Tylko muszę poczytać o kontroli jakości), CW C65 (Black Gold mi się podoba bardzo), Sinn 104 używany, Baltic Aquascapche, może Oris
No i okazało się że prowokatorzy z wczoraj to policjanci, Tusk wrócił do władzy to wróciły stare metody na radzenie sobie z protestami, witamy w uśmiechniętej Polsce. #protest #polityka #sejm #rolnictwo #neuropa #policja
Okazuje się, że jestem głównie jednozegarkowcem.
Dlatego pozbywam się kolekcji i będę szukał czegoś fajnego na stałe (+ zegarek do garnituru).
Z tej okazji mam na sprzedaż Dan Henry 1964.
Zegarek używany łącznie 3 dni, w stanie praktycznie sklepowym (tylko folii brakuje).
Chciałbym go sprzedać za 750PLN.
Jaki to zegarek jest tym, którego nosisz codziennie?
Nic specjalnego. Najtańszy diver z ETA-2824.
Ale może też go sprzedam i będę szukał czegoś lepszego: MV Nereide (Tylko muszę poczytać o kontroli jakości), CW C65 (Black Gold mi się podoba bardzo), Sinn 104 używany, Baltic Aquascapche, może Oris
Jakbym tylko miał nieco większa rękę to bym myślał o Tudorze BB, wersji właśnie z ETA i niebieskim bezelem.
Póki co zastanawiam się nad Monta Triumph, jako takim zegarkiem, który by był na tyle uniwersalny, zeby moc zacząć nowa kolejkę.