Aktywne Wpisy
sztefen_muller +419
#motoryzacja #samochody #mercedes #nostalgia
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chce jechać z koleżankami na babskie wakacje za granice z dziewczynami na kilka dni, a niebieskiemu sie to nie podoba..
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Hejo, graficzne świry. Chciałbym sobie zakupić pierwszy tablet graficzny. Możecie coś od siebie polecić? Budżet ~1k złotych pięknych polskich. Nie mam pojęcia o specyfikacji tabletów graficznych, widziałem tylko że są jakieś z ekranem i bez (te z ekranem wydają sie kozak).
Ja bym popatrzył za jakimś #!$%@? - takie i dobre. Nie polecę ci konkretnego modelu, bo mają tego sporo.
Wacom robi dobry sprzęt, ALE zapomnieli że nie są już monopolistą, ich ceny na wszystko to jakaś padaka (np. rękawiczka
A co byś powiedział o takim XP-Pen Artist15.6 za 227 funtów (jakoś 1100 PLN). Ewentualnie XP-Pen Artist 12" lub 13" (jest jakas duża różnica w pracy na mniejszych / wiekszych tabletach (chodzi o cale :D))
Z #!$%@?ów widziałem fajne są z modelu KANVAS.
[aliexpress](1 069,38 zł 46%OFF | HUION KAMVAS Pro 13 GT-133 Tablet z piórem Monitor cyfrowy Tablet darmowy długopis Monitor do rysowania z pochyleniem Func AG Glass
https://s.click.aliexpress.com/e/dAyNgigPD)
Huiony niewiele ustępują Wacomom, a różnica w cenie z kosmosu
Plus weź pod uwagę że np kupując huiona kamvas 13 lub 15,6 cala, dostajesz tą sama rozdzielczość 1920x1080, więc na mniejszym ekranie masz większą gęstość pikseli, a na te ekrany patrzysz z bliższej odległości, niż na monitor.