Aktywne Wpisy
michalpoprostu +27
Dobra, co może pójść nie tak?( ͡° ͜ʖ ͡°) Robię DŁUGOTERMINOWE #rozdajo
Zasady zabawy są proste. Dzisiaj jest 2.01.2024. Moja waga wskazuje 143,6 kg.
Za rok, czyli 2.01.2025 ponownie stanę na wagę. W komentarzu należy napisać jaką będę miał wagę za rok, czyli ile będzie na wadze 2.01.2025. Osoba która trafi jaką będę miał wagę, bądź będzie najbliżej, wygrywa. Podawać proszę wagę z jedną cyfrą po przecinku. Jeżeli
Zasady zabawy są proste. Dzisiaj jest 2.01.2024. Moja waga wskazuje 143,6 kg.
Za rok, czyli 2.01.2025 ponownie stanę na wagę. W komentarzu należy napisać jaką będę miał wagę za rok, czyli ile będzie na wadze 2.01.2025. Osoba która trafi jaką będę miał wagę, bądź będzie najbliżej, wygrywa. Podawać proszę wagę z jedną cyfrą po przecinku. Jeżeli
Credek +32
#!$%@? ten ajfon to jest jednak to - jak to wszystko działa - klik i jest. Tym bardziej jak wszyscy dookoła mają ajfona. Tak,miałem androida jak i kilka innych systemów na telefonach wcześniej ale nic mi się bardziej nie podoba niż ios, i nie będę się kłócił które lepsze. Mam tylko jedno wymaganie - to ma działać. Szybko, sprawnie. I jednak ten ios spełnia najbardziej wymagania. A jeżeli chodzi o pieniądze to

a)Roidmi 3s ~60 zł
b)zmieniarka (emulator) ~270 zł
c) radio z Androidem/inne czytające MP3 z USB/microSD ~900 zł / 1500 zł
d) inne? transmiter FM jakiś inny
Nie potrzebne mi audiofilskie brzmienie, ale nie chcę też żeby szumiało ani zakłócało coś. Nie chcę używać telefonu w trakcie jazdy do żadnej muzyki - wyznaję zasadę: albo smartfon nawiguje i jest podpięty pod ładowanie, albo jedzie w kieszeni, odłożony. Chcę słuchać MP3 z USB. Im taniej tym lepiej.
Jeździ już 70 MaiPro, więc jest taka wtyka do gniazda zapalniczki z dwoma USB z czego jeden zabiera właśnie rejestrator. Najchętniej włożył bym pendrive i zapomniał. Nie wiem czy Roidmi na to pozwala?
pacjentka: Mazda 5 2008 r. 2.0 benzin z fabrycznym radiem z samym CD-audio które czyta jedną na 20 płyt.
#motoryzacja #samochody #caraudio #audio #audiofile #elektronika
Muzykę odpalam sobie przez Bluetooth z aplikacji youtube music i leci sobie w tle, ale automatycznie się wycisza, gdy jest połączenie przychodzące realizowane przez ten sam Bluetooth. Automatyczne łączenie i odpalanie muzyki w przerwanym miejscu po odpaleniu auta. Pioneer X5600BT, który ma też podświetlenie RGB 60^3 kolorów.
A tutaj łap wpis, który kiedyś poczyniłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/41839487/co-jakis-czas-pojawia-sie-tutaj-pytanie-o-transmit/