Aktywne Wpisy
Świeża obciereczka w rytm bachaty. Grażyny w tle aż przebierają nogami na samą myśl, że będą następne w kolejce ( ͡º ͜ʖ͡º)
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka
vanzs +46
Lidlowe Krakuski, takie świeże. Najgorzej, że #!$%@? 1/3 paczki zanim zauważyłem po ciemku biała plamkę tu i tam. Będzie sranko po filmie #lidl
pamiętam, że kiedyś bardzo popularny był tag #pokazkosmetyczke :D i w sumie trochę na fali :
w jakie kosmetyki z tych droższych zainwestowałyście i z których jesteście najbardziej zadowolone, a z których mniej? Chętnie obejrzę wasze kolekcje <3 A jakie są wasze kosmetyczne marzenia do spełnienia? :D
Z drożych kosmetyków kupuje podkłady, tak jak @Marysia_ wspomniała- jak podkład nie będzie grał to reszta make upu jest już przesądzona
Teraz myślę nad zakupem double wear ale nie jestem przekonana, chce coś z dobrym kryciem ale co nie wygląda jak maska i mam problem z doborem
@Shyvana: od siebie polecam rozświetlacz z Benefit Cosmetics Watt's up!, paletki z Urban Decay (naked
Ja ogólnie uwielbiam "droższe" tusze do rzęs - najczęściej używam tych z Lancome, teraz np Monsieur Big. Tak się mówi że to tylko tusz, że sa tansze odpowiedniki, ale ja ich nie znalazlam...
Używam też korektoru z Maca, ten 24 h czy jakoś tak: bez plam, bez nerwów, idealny!
Tusze do brwii polecam z Benefit i Zoevy: trzymają caly dzień, ale szukam ich zamienników bo nie mam teraz a kasy brak
Ja ogólnie bardzo lubie benefit, ich produkty maja u mnie osobny koszyk xD