Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +160
Nowy wspaniały świat to jedna z najsłynniejszych antyutopii w literaturze XX wieku. Przedstawiona w powieści Huxleya wizja przyszłego społeczeństwa, które osiągnęło stan całkowitego zorganizowania i zrealizowało ideał powszechnej szczęśliwości, jest wizją przerażającą. W roku 2541 (czyli w 632 roku nowej „ery Forda”) obywatele Republiki świata powstają w rezultacie sztucznego zapłodnienia i klonowania. Od niemowlęcia poddawani są wszechstronnemu psychologicznemu i biologicznemu warunkowaniu - po to, by w wieku dojrzałym stać się cząstkami kastowej
viero +135
kołchoz mnie tak męczy że ja pjerdole, nawet jak mam weekend to nie umiem się nim cieszyć, to jest tortura psychiczna a do niczego innego się nie nadaję, nie umiem znaleźć sobie innej pracy bo jestem niezaradny życiowo a jak rzucę kołchoz to czeka mnie bezdomność, jestem w dołku psychicznym i nie wiem gdzie prosić o pomoc
#przegryw
#przegryw
Jestem całkowicie obrzezany, czyli grzyba mam cały czas na wierzchu.
Przez kilka lat obcierania się o bokserki, ręcznik po prysznicu itp mocno się zahartował.
W efekcie, nie mogę dojść w gumce. Mogę hetać ją aż do upadku sił, a orgazmu i wytrysku - brak.
Zaproponowałem mojej merry, aby przejść na tabletki. Na pewno będzie mi łatwiej, a i jej będzie lepiej.
I tutaj, #!$%@?, zonk.
Krzyk, wrzask, płacz. PRZYTYJĘ, RAKA DOSTANĘ, ZAKRZEPICA, i jeszcze coś darła #!$%@?ę, ale nie słuchałem kretynki.
Nie chce mi się w to wierzyć. Tyle par #!$%@? się na tabletkach i jest ok. Jak przekonać tego gamonia pospolitego? #zwiazki #anyykoncepcja #seks #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Do tego zerowe libido więc działały wyśmienicie...
@matkaPewnegoMirka: Przecież ja jej nie przymuszę do brania byle czego. Ale #!$%@? mnie zamiatanie problemu pod dywan i udawanie, że wszystko jest ok.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
A Twoja loszka próbowała?
Idź do lekarza, może coś poradzi na twoją przypadłość a nie wysyłaj ją
Zmień bokserki na slipy, to nie narazi jej zdrowia