Aktywne Wpisy
Elemele_Dutki +1219
Pół roku temu mój znajomy wynajął mieszkanie w Poznaniu dla Ukraińców. Dokładnie były to dwie kobiety (rzekomo siostry) i ich dzieci (razem trójka). Jedna niby sama wychowuje dziecko, a drugiej mąż został w kraju. Mieszkanie może nie w najwyższym standardzie, no ale jednak koledze zależało na tym, żeby go nie demolować i nie zapuszczać. Podpisał z nimi odpowiednią umowę, niby wszystko zabezpieczone prawnie itp., czynsz też miał być na czas, bo obie
ApuApustaja +3
Oglądałem dzisiaj wideo z Mariupola, które wrzucił jeden z użytkowników i jestem przerażony jak wielu ludzi, zdawać by się mogło inteligentnych z tego portalu dało się nabrać na propagandę dotyczącą upadku Rosji, bankructwie w ciągu miesiąca od rozpoczęcia wojny, wysokim bezrobociu i szalonej inflacji(która jest w rzeczywistości mniejsza niż w Polsce).
Okazuje się że Rosja ma nie tylko pieniądze na prowadzenie wojny ale również na odbudowę. Rozbiórka zniszczonych bloków, budowa nowych, nowy
Okazuje się że Rosja ma nie tylko pieniądze na prowadzenie wojny ale również na odbudowę. Rozbiórka zniszczonych bloków, budowa nowych, nowy
Jak myślicie - kto dziś lepszy Polska czy Norwegia?