Aktywne Wpisy
hdeck +215
Historia z trgo tygodnia. Baba coś kombinowała przy wyjeżdżaniu suvem z miejsca parkingowego, tak nakombinowała, że uszkodziła chłopu stojącą prawidłowo beemkę. Co zrobiła baba? No oczywiście, że taktycznie spi******ła nie zostawiając notki. Przecież co się ma mąż denerwować czy krzyczeć. Zarysowanie, to się zrzuci na jakiegoś frajera i będzie spokój na chacie.
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
viero +48
Przecież to jest mega zajebiste rozwiązanie, prowadziłem auto i otwierałem/zamykałem sobie butelkę jedną ręką, musicie tylko polaczki zmienić przyzwyczajenia, pewnie wasi dziadowie jak się przesiadali z konia do samochodu to też narzekali jakie to skomplikowane, bo trzeba naciskać sprzęgło żeby zmienić bieg a do kunia wystarczy powiedzieć wio i prrr xd
#bekazpodludzi
#bekazpodludzi
Co to może oznaczać i jak to naprawić? W instrukcji znalezionej w necie jest
Table of failures
F1 excessive lighting
F2 excessive pulsating light (for instance fluor lamp)
F3 sensor covered with light object
F4 excessively changing lighting
FF covered sensors (for instance split liquid
Z kolei płyta jest wyczyszczona.
#plytyindukcyjne #remontujzwykopem #elektronika
SVKA180700
lub 734901
Próbuję ogarnąć co może być problemem. Ewentualnie może mostek do kolejnego przewodu trzeba zrobić, ale wolałbym wiedzieć czy to jest faktycznie potrzebne czy to może oznaczać coś innego