Wpis z mikrobloga

miałem zamiar kupić operacje kilkanaście operacji... ale po 15$ i stopa zwrotu jest znikoma. nie wiem jak działa to kupowanie gwiazdek ale z miejsca zrobili to co każdy się obawiał przy tokenach na souvenirach. #!$%@? dokumentnie ceny itemów z paczek jak i teraz ceny tych nowych skinów spadną. a nie powiem ten jeden skin do ak w kwiatki fajno wygląda.

no #!$%@?.
#csgo
  • 12
  • Odpowiedz
nie wiem jak działa to kupowanie gwiazdek

@An_D: zrobili jak w docie, mozesz na dzien dobry kupic max lvl za gdzies $47. W starych operacjach wszystko sie zwracalo po wydropieniu skrzynki a teraz #!$%@? warte na ten moment sa $1.6
  • Odpowiedz
@corinarh: tak tylko mi chodzi o to czy np. przez wszystkie tygodnie będzie można dropić skiny/skrzynki bo jeżeli to się zatrzyma przy dobiciu 100 gwiazdek to lipa. btw 15$ to jest #!$%@? zdecydowanie zadrogie jak na gre która kosztowała 10$~~
  • Odpowiedz
@An_D: 160 gwiazdek sie dostanie bo max 16 tygodni, dropy z lvlupa tez beda (szkoda ze debile z valve nie pokazuja czy masz dropy czy nie w tym tygodniu bo zuzylem boostera levela i nic nie dostalem XD)

16 tygodni i 200 leveli (czyli bez placenia real kasy nie dostaniesz wszystkich nagrod zupelnie jak w debilnej docie (w tych battlepassach na minorach d2 przynajmniej sie dalo wbic max lvl bez placenia
corinarh - @AnD: 160 gwiazdek sie dostanie bo max 16 tygodni, dropy z lvlupa tez beda...

źródło: comment_YWZCAFTb3rRJ0CLhtjm6B3raqqfw2IFq.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
jestem ciekawy czy co tygodniowy drop za level będzie taki sam jak wcześniej #!$%@? graffiti lub skin z kolekcji lake xD
  • Odpowiedz
czyli za zwykły mmowski level up też będzie drop premium?? jeżeli tak to może się skusze na kupno na innych kontach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@plastkik: sam mam 20 przepustek od 2 lat, ale chyba dokupię sobie jeszcze z 10 bo widzę że ich cena spada a przypuszczam, że po nowym orku może ładnie podskoczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz