Aktywne Wpisy
Nowa_Zielonka_ +103
#chwalesie
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
noipmezc +2
co myslicie o pozytywnym myśleniu?
Dziś przypadł mi wyjątkowy, jedyny w swoim rodzaju #tramwaj dwukierunkowy w Krakowie, który ma dwie różne kabiny :D
Nie pamiętam dokładnie czemu tak, ale wiem że podobno miał jakąś poważna kolizje i przez to wygląda jak wygląda, no cóż... Ale za to jeździ na najlepszej linii dla motorniczego ofc xD czyli 72 :D
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@AdolfStalin44 jak mnie zlapiesz (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@xeerxees a różnie bywa od 3h do 10h,ajenci nawet do 11h dziennie
@mit-nick typowo xD
@ptak_powszedni @szwe @Poldek0000
przerwy dość długie jak na taki przelot a mianowicie 10
@tresor (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Czyli linia najmniejszego oporu ( ͡º ͜ʖ͡º)
@WWAldas no dobrze(╥﹏╥)