Aktywne Wpisy
BoroPrimorac +70
Przykład Czarnka pokazuje jak propaganda mediów 3RP z inteligentnego, błyskotliwego i wyluzowanego gościa potrafi zrobic idiote, nieudacznika i chama. A lemingi/fajnopolaki/wykopki temu przyklaskują i chodzą na marsze w obronie TVN na każde zawołanie Tuska. Słuchając tego medialnego ścieku można pomyśleć że Czarnek jest maturzystą, a Kotłownia profesorem, a nie na odwrót
#kanalzero #sejm #bekazpisu #bekazpo #czarnek #polityka
#kanalzero #sejm #bekazpisu #bekazpo #czarnek #polityka
xarcy +32
Siema Mirkostwory jako ze wykopałem drukarkę Canon mf4850dn i nie nadszedł jeszcze jej koniec chciałbym się dowiedzieć jakie są polecane zamienniki do owego cuda :> Jest to cartridge/toner crg728/crg-728 oryginał kosztuje 200/300zł natomiast zamienniki widziałem od 30zł+
A) moja drukarka drukuje tylko czarne kartki
B) toner uległ dezintegracji fazowej podczas transportu
Generalnie obsługa @drtusz super toner szybko dotarł do celu a z Podlasia do Trójmiasta tylko transport lotniczy szybko działa więc szacun. Najbardziej
Jednak nie poszło gładko... Jako ze jestem chyba pechowym klientem :>
Z pod siedziby swej matki korporacji odebrałem paczkę od kuriera - poszło z GLS szybko i sprawnie - sztuka za sztukę!
Wróciłem do swojego domostwa podjarany ze będę mógł wydrukować coś!
Otwieram paczkę.. cegły/kamienia ni ma wiec pierwszy sukces..... jednak im dalej rozpakowywałem stwierdziłem ze toner chyba uległ uszkodzeniu podczas transportu zawias był wyłamany w tym
Wydrukowałem stronę z waszym obrazkiem i teraz wszystko jest w najlepszym porządku - skaner nie jest jakiś wybitny i nie potrafi w szarości! Wydruk jest bdb taki sam jak na tonerze Canona. Nasza saga została zakończona :D Wszyscy możemy odetchnąć
Pozdrawiam Rudy z DrTusz'a