Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Komentarz usunięty przez moderatora
@PanKabaczek: Jakbym chciał szpanować to bym kupił iPhona :/
@Mohammed_Socjal: Nie rozumiem o co się tobie rozchodzi.
@Tomek_Nowak: 6 stów piechotą nie chodzi.
Ostatnio bardzo mało czytam książek a podczas czytania denerwuje mnie to, że trzeba trzymać 100 już przeczytanych kartek, co jest wyjątkowo niewygodne kiedy na przykład leżę na boku. Chciałbym zacząć więcej czytać, również po angielsku. Mam tysiące artykułów i do śniadania mógłbym je na kindlu czytać. Potem do szkoły, notatki a przede wszystkim książki. Mam je w formacie pdf a kindle jest