Wpis z mikrobloga

@Student_AWAS: tak, to lampy od 405 ( ͡° ͜ʖ ͡°) noo, full opcja z elektryką, lucasami, wspomą czy mocnym silnikiem robiła robotę w tamtym czasie

@bigger: gdyby to było Orciari, to nie zdziwiłoby mnie słyszenie rdzy, ale kołpaków? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@SonyKrokiet: @bigger: akurat te kołpaki są dla mnie kultowe, wzór dzieciństwa =]. Do tego patent stosowany do dziś w koreańskich i chyba japońskich autach, czyli to, że są przykręcane śrubami :), ale no wiadomo - wchodzenie bokiem, oversteering itp ;].
  • Odpowiedz
@Eternit_z_azbestu: co? na śruby były, ale by latały? chyba na nie oryginalnych śrubach. To samo zreztą można uzyskać w autach które podałem wyżej, mało tego, nieoryginalne felgi i ori kołpaki latały :). Dlatego śmigam bez, bo felgi z którymi mi przyszło auto sprzedałem, a nie ori nie są kompatybilne.
  • Odpowiedz
@Eternit_z_azbestu: xD. Nie wiem, nei pamiętam dokładnie, zresztą, trochę za mały byłem;]. My mieliśmy coś takiego, ale to był minus po lifcie, sprzed przejęcia przez Daewoo.

@SonyKrokiet: o tym mówię, miałem ori felgi na których przyszła Rio i kołpaki pasowały idealnie ze śrubami - potem kupiłem na lato alufelgi i śruby były trochę inne - felgi letnie sprzedałem (błąd), na zimowych mam jakieś aftermarketowe i mimo ori śrub
S.....S - @Eternitzazbestu: xD. Nie wiem, nei pamiętam dokładnie, zresztą, trochę za ...

źródło: comment_xSIS3SW6eYv1OrRfnDogj30OTDkFBEv8.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Eternit_z_azbestu: za mojej młodości nie tak dawno w sumie większość poldolotów minusowych miała stalofelgi, nieliczne plusy jakie widywałem właśnie te turbinki; teraz nagle zrobiła się - moim zdaniem - moda wrzucania poldozłoma na lepsze felgi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Eternit_z_azbestu: od łopotania i bodajże od zapiekania hamulców ( ͡° ͜ʖ ͡°) ojciec kiedyś wspominał, że miał do borka 2 niekompletne zestawy kołpaków, bo odpadały one przez to łopotanie i zapiekanie hamulców właśnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz