Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +802
Dzięki potężnemu Mirkowi @Strzalka który przyłapał Izunie na lotnisku, mamy piękne widowisko zmęczonej życiem piramidziary po "wakacjach", wykopki co wy żeście jej zrobili xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
źródło: Izunia_lotnisko
Pobierz
Ustrojstwo +139
Podczas jednego z ksenofobicznych patroli w Środzie Wielkopolskiej można zobaczyć nacjola z koszulką "Combat 18". To neo-nazistowska organizacja terrorystyczna biorąca swoją nazwę od inicjałów Adolfa Hitlera (pierwsza i ósma litera alfabetu), odpowiedzialna za grożby, podpalenia i morderstwa.Kiedyś takie polackie bojówki zabijały Żydów np w Jedwabnem. #polacy #nazisci #zydzi
źródło: podczas-jednego-z-ksenofobicznych-patroli-w-środzie-v0-ltf1876nxeod1.jpeg
Pobierz

Kłaniam,
Nie mam większej styczności z drukiem 3d poza zleceniami, które sam wystawiam. Myślałem kiedyś nad zakupem czegoś hobbystycznego, do drukowania jakichś pierdół z 3dcontent i tym podobnych. Zauważyłem, że pomiędzy obszarami wydruku 200cm^3 a 500cm^3 jest parę tysięcy różnicy. Pytanie zatem czy jest sens bawić się w coś takiego: kupuję małą drukareczkę z gotowym sterowaniem itd po czym buduję stelaż obsługujący o wiele większą przestrzeń, modyfikuję sterowanie pod większy obszar i... czy to w ogóle będzie jakoś śmigać?
elektronika z taniej drukarki raczej będzie słaba i nie będzie sensu wsadzać jej do jakiejś dużej konstrukcji
Ja to czekam na Prusę Mini, w styczniu już będzie normalnie dostępna, a że to Prusa to masz jakość zagwarantowaną, składasz razem 3 części i jedziesz
~1700zł z czujnikiem filamentu, stół 17x17cm bofajże
Arduino z schildem też kiedyś działało a teraz już się tego nie używa.
Przy tak niskich cenach 32 bitowych to wsadzanie 8 jest naprawdę słabe.