Aktywne Wpisy
plackojad +8
Tytułem podsumowania Waszych dzisiejszych typów w #mirkoeuro:
No cóż, tym razem dwukrotnie daliście się złapać (choć oczywiście nie wszyscy) na typowaniu wbrew ostatecznemu wynikowi. Rumuni, a zwłaszcza Słowacy zaskoczyli Was swoimi wyczynami. Jedynie Francuzi pozwolili Wam na skromne powiększenie dorobku punktowego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zakłady dodatkowe: Pięciu Rumunów zaliczyło po jednym celnym strzale, a trzech z nich znalazło się na szczycie listy najbardziej
No cóż, tym razem dwukrotnie daliście się złapać (choć oczywiście nie wszyscy) na typowaniu wbrew ostatecznemu wynikowi. Rumuni, a zwłaszcza Słowacy zaskoczyli Was swoimi wyczynami. Jedynie Francuzi pozwolili Wam na skromne powiększenie dorobku punktowego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zakłady dodatkowe: Pięciu Rumunów zaliczyło po jednym celnym strzale, a trzech z nich znalazło się na szczycie listy najbardziej
affairz +7
Sprzedaż/wysyłka obu urządzeń ma się niedługo rozpocząć, więc moim zdaniem warto chwilę się wstrzymać z zakupem, żeby zetknąć się z opiniami użytkowników, gdy już do nich "dotrą".
Myślę, że to nie kwestia czasów, a potrzeb i preferencji. Jeśli komuś zależy na "sprzętowej" klawiaturze i możliwościach większych od współczesnego feature phone'a, to zbyt wielkiego wyboru nie ma.
Klawiatury też nie potrzebuję na stałe, slider w Privie jest dla mnie idealnym rozwiązaniem.
Key2 jest podobno udoskonalaną wersją, więc jakbym miał teraz kupować brałbym właśnie key2