Wpis z mikrobloga

The term Down Under is a colloquialism which is variously construed to refer to Australia and New Zealand.

Jeden ostał się do Ligi ze względu na...genetykę co tu dużo mówić. Drugi dostał się dopiero w wieku w którym obecnie jest ten pierwszy ( tak wiem mamy XXI wiek).

Jak ty mnie Steve zawodzisz, oklahoma miała przejść chemioterapię, miało być +20ppg, może nawet walczyć o tytuł najlepiej zbierającego, a tu nic. Nie chodzi nawet o to, że nie ma rozwoju, a o to, że to co niby już miało być, nie funkcjonuje tak jak powinno. Defensywa coraz gorsza...szkoda słów na Aquamana. 8/9/2 narazie w tym sezonie Typ 26lat! Ponoć miał być tym trzecim w wielkiej trójce z duetem PG13, RW0.

Nastąpiła niestety reemisja.

Ale spójrzmy na Baynesa Arona Juppa Heyn....Montiego Williamsa. 33 lata, przepędzony przez Ainge'a, który uznał, że woli Enesa Kantera.

16 punktów na mecz(czyli aż o 10 oczek więcej niż średnia karierowa!!!), prawie 6 zbiórek, 3 asysty. 2,5 trójki na mecz mu wpada na skuteczności 50%

Co ja chciałem. A no jeden to:

Thunder from down under ( Zresztą przydomek ten nosi australijski snookerzysta N.Robertson)

a drugi to... Blunder from down under co można tłumaczyć jako pomyłkę z rodem z antypodów.

#nba
Adrian_Wojnarowski1488 - The term Down Under is a colloquialism which is variously co...

źródło: comment_qailDZzsXP1JynskThddtFQP7qj7q2Go.jpg

Pobierz
  • 12
@HalfManHalfAmazing: no i bardzo dobrze, trzeba było sprowadzić jakiegoś pg na przetrzymanie. Run po mistrzostwo uzależniony od formy Tatuma. A tak salary cap zawalony, a przecież Tatumowi nowy kontrakt trzeba dać, Brownowi chyba też chcieliby coś zaproponować. Scary Terry out, no spoko, nie ufam Walkerowi, choć przyznam jeśli ktoś miałby z niego wyciągnąć coś więcej to tylko Brad.

Na razie Gordon rozwalony, Kemba swoje robi, ale póki co nie ma na