Wpis z mikrobloga

Sławina kombinuje jak koń pod górę z tym Kamilem, a tymczasem nie ma pojęcia, ze jego prawdziwy wróg jest tuż obok - to Wiktor. No wiec moja teoria już od dawna jest taka, ze Kamil nie wygra tego programu. Nie wygra, bo nigdy nie mial go wygrać. Wszedł na podobnych zasadach co Łukanio w BB1 - jako barwna osobowość, która miała jak najdłużej mieszać i stanowić ciekawy kontrapunkt dla reszty grupy. Tak że Sławina nibyś taki mądry, a jednak kurde niekoniecznie ;) Naprawdę dziwie się, ze nikt tam jeszcze nie zaczął grać przeciwko Wiktorowi :D
#bigbrother
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mokka89: Bo się skupiają na sobie a nie na przeciwnikach ,jedyna Anka cały czas była czujna jak ważka co szpilę potrafiła przypiąć ,teraz się gubi bo skupia się nad sobą i swoim związkiem.
  • Odpowiedz
@mokka89: hmm z jednej strony masz troche racji z drugiej strony nie zgadzam sie ze Kamil nie ma szans.Po pierwsze on już wygrał nie musi wygrywac programu trzeba zapamietac to co kiedys powiedzial cytuje "nie trzeba wygrać zeby wygrać..." to jest prawda on juz wygral wszystkich rozgryzl bo jest bardzo inteligentny i jest tam najlepszym graczem,obnażył charaktery wsztstjich uczestnikow i ich złe strony jak i zamiary a jego nie rozgryzl
  • Odpowiedz
@Kobeman25: Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałam i ochłoń trochę z tych swoich emocji związanych z Kamilem :) Nie mówię o tym, czy Kamilowi się należy, czy nie i czy jest wspaniały/inteligenty/godny wygranej itd. Chodzi mi o to, ze według mnie jest tam „podstawiony”, świetnie odegrał swoją rolę, prawdopodobnie ma jakiś układ z TVN-em, niekoniecznie liczony z złotówkach (może np. w zamian za te 3-miesięczną szopkę „wejść do rodziny TVN”
  • Odpowiedz
@mokka89: jeśli będzie nominowany Wiktor i Kamil to Kamil odpada na bank. Ciekawe czy jeśli byliby nominowani w trójkę np. Wiktor Kamil i Wietnamka to czy głosy by się rozłożyly znacznie czy wszyscy na Wietnam
  • Odpowiedz
@Anytram4949: Według mnie w takiej sytuacji zdecydowanie przegrałaby Malwina - „cieszy się” o wiele większą od Kamila popularnością negatywną. Wiktor z kolei miałby jakąś minimalną ilość głosów (coś a la wyniki Martyny).
  • Odpowiedz