Wpis z mikrobloga

Taka refleksja:

1. Macie w rodzinie niepełnosprawną dziewczynę uzależnioną od agresywnego konkubenta.
2. Proponujecie im mieszkanie w warunkach urągającym jakimkolwiek standardom.
3. Dajecie im dostęp do internetu by odpalili kamery
4. Przynosicie im wódkę, dragi, stroje erotyczne by robili "show"
5. Siedzicie na kompie i oglądacie to wszystko na kamerach, włącznie z przemocą, patrząc na licznik pieniędzy.

Dla mnie oni w #!$%@? przebili Daniela Magicala, bez jaj. To się nadaje do TV, żeby ich udupić (teraz kiedy już nie są potrzebni do uprawiania sztuki to już jest bez szkody dla spektaklu). Przecież ci ludzie to zwierzęta podobne do tych, co marynują dzieci w beczkach po ogórach...

Na świecie to jest szok jak jakiś Joseph Fritzl trzyma babe 30 lat w piwnicy, Wuja to taki pretendent do tych sportów. Ja będę zgłaszał gdzie bądź.

A, i nie wiem czemu bronicie tego antykwariatu... myślicie że chłop nie wiedział co się #!$%@?, bo "czytoł książki to musi inteligentny"?

#danielmagical
#patostreamy

#rafatus
  • 35
@RafonRafonEssa: mnie się wydaje, że to działało trochę inaczej. Typ jest patusem z patologii i po prostu zaakceptował jak oni żyją i chciał im pomóc. Miał świadomość, że Marlenka i tak będzie latac za patusem, więc miał do wyboru ich olać i zostawić pod mostem w towarzystwie sztuki nowoczesnej lub dać jakieś schronienie z możliwie najmniej złym dla siebie skutkiem. Skąd info o tym, że im donosił dragi etc.
@RafonRafonEssa: jeśli naprawdę ktoś z rodziny helmeta wiedział co ja czeka na strramach I dawał na to przyzwolenie to ewidentnie jest to tak ciężka patologia że dla nich bicie kobiety jest taka norma, że nawet nie boją się zezwalać na to publicznie, ewentualnie nie dociera do nich jakie zasięgi potrafią mieć shoty z bicia jej po głowie
@RafonRafonEssa: Synku ja widzę, że ci się krucjata odpaliła. Chcę żebyś zrozumiał, że świata nie zmienisz. Ludzie mają to do siebie, że lubią oglądać czyjeś nieszczęście,a różnią się jedynie stopniem przyznawania do tego. Są tacy co #!$%@?ą, że chcą pokoju dobra i miłości na świecie a potem siadają z mordami przed tv i oglądają wiadomości, trudne sprawy o tym kto komu co złego zrobił. Są też tacy co wolą bardziej bezpośrednie
@PijeIBije: Ale o czym ty w ogole bredzisz. Sam oglądam zwyrodnienie i fajnie, ale jak spektakl sie skonczyl to patusów typu rodzina marlenki proponuje #!$%@? bo im sie nalezy i #!$%@?. A ty tu placzesz w obronie jakichs patusów XDD
@RafonRafonEssa: pierwsza odpowiedz na Twoją refleksje, czyli wypowiedź @PijeIBije pokazuje kto tak naprawdę przebija w #!$%@? patostreamerow wszystkich co opisałeś łącznie z "wujem" - czyli my sami. W sensie widzowie. Gdyby nie Ci, co to oglądają, sponsorują i w efekcie napędzają, wszystko by umarło śmiercią naturalną. Związek rafatusa i Marlenki najpewniej i tak byłby patologiczny, ale nie na taką skalę, no i pewnie musieliby pracować na swoje utrzymanie, a nie tak
@RafonRafonEssa: A Marlena nie jest agresywna?Kiedy wrócili to ona go tłukła wystarczy wejść sobie na shoty,i jechała po nim,w końcu role się odwróciły.Marlena tez nie jest bez winy?Czy ona w jakiś sposób mu pomogła?Tak tak broń Marlenki,miała szanse zmienić swoje życie jak wróciła do matki ..