Aktywne Wpisy
NuklearnySzpadel +246
Mój robot odkurzający właśnie popełnił rytualne sudoku. Puściłem go na łazienkę, a ten wjechał pod kibel nadziewając się wyłącznikiem. Jakież było moje zdziwienie gdy w trakcie odkurzania usłyszałem „clean up paused”, a za chwilę „turning off” XD
#robotodkurzajacy #xiaomi #sprzatanie #heheszki
#robotodkurzajacy #xiaomi #sprzatanie #heheszki
Lolenson1888 +17
Gdybyście mieli wymienić 3 największe zmarnowane talenty w XXI wieku, które śmiało miały potencjał by sięgnąć po Złotą Piłkę, to byłby to Balotelli, Pogba... i kto jeszcze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #pilkanozna
#mecz #pilkanozna
1. Macie w rodzinie niepełnosprawną dziewczynę uzależnioną od agresywnego konkubenta.
2. Proponujecie im mieszkanie w warunkach urągającym jakimkolwiek standardom.
3. Dajecie im dostęp do internetu by odpalili kamery
4. Przynosicie im wódkę, dragi, stroje erotyczne by robili "show"
5. Siedzicie na kompie i oglądacie to wszystko na kamerach, włącznie z przemocą, patrząc na licznik pieniędzy.
Dla mnie oni w #!$%@? przebili Daniela Magicala, bez jaj. To się nadaje do TV, żeby ich udupić (teraz kiedy już nie są potrzebni do uprawiania sztuki to już jest bez szkody dla spektaklu). Przecież ci ludzie to zwierzęta podobne do tych, co marynują dzieci w beczkach po ogórach...
Na świecie to jest szok jak jakiś Joseph Fritzl trzyma babe 30 lat w piwnicy, Wuja to taki pretendent do tych sportów. Ja będę zgłaszał gdzie bądź.
A, i nie wiem czemu bronicie tego antykwariatu... myślicie że chłop nie wiedział co się #!$%@?, bo "czytoł książki to musi inteligentny"?
#danielmagical
#patostreamy
#rafatus
Wracając do meritum - jest jakiś powód, dla którego Marlena woli żyć z patusem niż z własną rodziną. Może właśnie to widzimy?