@death070: jak na rozebranej działa to składaj po trochu i patrz kiedy przestanie. Jak tylko przy skręceniu do końca przestaje działać to obstawiam łożysko oporowe przy wirniku. W gumie kawałek porcelany. Moze pękła ta porcelana albo spaciała guma. Wywal to i bez tego powinna ruszyć :)
@death070: ok, teraz zrozumiałem. Rozbierz dalej, taki cylinder aluminiowy wyjmij z obudowy i pod nim powinna być cewka, powąchaj czy czuć spalenizną. To będzie potwierdzenie spalenia cewki, jak nie czuć nic to dalej bym obstawiał na okablowanie, moze się coś urwało wewnątrz...
@houk: Problem w tym że mam tam strasznie kiepskie dojscie, ale raczej sprawdziłem dokładnie kable tego nie ma tam dużo, w każdym bądź razie prąc na kablu zasilania jest nawet od razu go rozkręciłem.
Ch.jowo bo pewnie przyjdzie za 2 dni najszybciej pompka a w domu zimno. Dobrze ze sam mieszkam.
Stanęła mi pompa CO w domu zimno, prąd dochodzi, rozumiem że spalił się silniczek ? czy jakieś może zapowietrzenie
@houk: Napisałem nieprecyzyjnie, nic nie działa nawet nie drgnie
Ch.jowo bo pewnie przyjdzie za 2 dni najszybciej pompka a w domu zimno. Dobrze ze sam mieszkam.