Czy jest tolerancja krzyżowa między MDMA, a mefedronem/klefedronem? Czy jak w sobotę zarzuciłem guzika, doszedłem do siebie wczoraj, to dziś spokojnie mogę mefa przyjąć czy będzie nieco słabiej działał?
@Krowoderski_Zuch: @Krowoderski_Zuch: Daj odpocząć mózgówi, nie bądź ćpunem, szanuj zdrowie :) Serio, nie mam nic do narko, ale bierz z głową, a nie jak dzieciak, wszystko na raz i bez przerwy.
@zasadzka01: Jasne. Tak mnie jakoś wczoraj naszło, żeby poprawić nieco tylko. Staram się nie częściej niż raz na miesiąc używać. Zregeneruje się mózg, a non-stop to i towaru szkoda. Zdaję sobie z tego sprawę :). Zawsze jak biorę coś nowego to się edukuję w zakresie danej substancji, jak działa, jakie efekty uboczne, czego można się spodziewać i z czym ew. mieszać albo czego unikać. Dzięki za troskę ( ͡°
@Krowoderski_Zuch: Jak mi ostatnio typ opowiadał, jak na jednej imprezie zmieszał mdma, mefke i k--s, to się za głowę złapałem. Polecam przed zażyciem wejśc na reddit **** beginners guide. Tam sa rozsadne rady.
@zasadzka01: No nie, nie... ja się boję energetyka czy kawy napić, jak jestem na stymulantach. O alkoholu nie wspomnę. Głównie wiedzę czerpię z Hypka i NG. Wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba znać umiar :).
@Krowoderski_Zuch: Taaa, tylko na hypku, jak zle trafisz w posty, to mozesz pomyslec, ze normalna dawka to 2 x wieksza, niz prawdziwa normalna dawka :) Tacy wariaci tam się udzielają.
#narkotykizawszespoko #mdma #bojowkamedycznegoklefedronu