Wpis z mikrobloga

Bez urody młoda dziewczyna jest nieszczęśliwa, traci wszelkie szanse bycia kochaną. Co prawda nikt z niej nie kpi ani nie traktuje jej okrutnie, lecz jest jakby przezroczysta, jej ruchów nie śledzi żadne spojrzenie. Każdy czuje się zakłopotany w jej obecności i woli ją ignorować. Natomiast skończona piękność, piękność, która wykracza poza naturalną i powabną świeżość nastolatek, wywołuje efekt nadnaturalny i wydaje się niezmiennie zwiastować tragiczny los. Taka jest dla młodych dziewcząt jedna z zasadniczych niedogodności ich wielkiej urody: tylko oświadczeni podrywacze, cyniczni i bez skrupułów, czują się gotowi podjąć wyzwanie; toteż przeważnie to istoty najbardziej nikczemne otrzymują skarb ich dziewictwa, co stanowi dla owych dziewcząt pierwszy etap nieuchronnego upadku. #rozowepaski #tinder #seks
  • 69
@ripleyx: głupoty opowiadasz i strasznie szukasz uwagi na siłę robiąc z siebie ofiarę. Jeżeli mówisz o wieku dojrzewania w podstawówce, ale chcesz mi powiedzieć że jesteś w stanie rozpoznać czy dziewczynka 10 letnia jest ładna albo nie? Przykro mi ale to cię wyśmieje wtedy, można stwierdzić że dziecko jest zaniedbane lub nie jest, można stwierdzić czy ma jakiś problem zdrowotny lub nie, ale określenie czy ktoś jest brzydki czy nie w
@ripleyx: Warto rozmawiać to irl a nie w internecie nie znając i nie widząc rozmówcy. Ci ludzie którzy się tutaj wypowiadają to ja nigdy takiego czegoś nie spotkałem, #!$%@?ą kocopoły takie, że ja to kwalifikuję już do pseudonauki, wszystkie redpillowskie filozofie to jest antypsychologia, to co się #!$%@? na wykopie to jest karuzela toksycznych przekonań, prosto z radio samiec i innych chorych ludzi, a pierdoły w to wpadają i wierzą w
Wszyscy się mylicie i nikt z was nie ma racji

@smierdziuszka: dlatego uważam że dobrze ze spotyka cię to w życiu. Założyłaś temat, dałem swoją opinię poparta faktami , a spotkałem się z taką wypowiedzią. Traktujesz innych podobnie jak sama jesteś traktowania, i czego się dziwisz?
@Solstafir: Jest wielu facetów, którzy będą uprawiać seks z kobietą mając świadomość, że jest nieatrakcyjna bo po prostu na atrakcyjną nie mają szans i to nie sprawia, że ta nieatrakcyjna jest w ich oczach pięknością, atrakcyjność nie jest oceniana tylko wtedy kiedy ktoś decyduje czy chce się z tobą przespać czy nie, atrakcyjność to społecznie pewna wartość sama w sobie, która jest ściśle związana z ogólnym postrzeganiem tej osoby, od tego
@ripleyx: W tym problem że to ty ciągle coś wymyślasz, nie potrafisz nic dokładnie sprecyzować. Pokazałem przykładowy scenariusz, który dokładnie opisałem że jest niemożliwy, a ty znowu z jakimiś pseudo ogólnikami wyskakujesz nie mającymi sensu.

Rozumiem że byś pokochała faceta który jest 30 lat starszy od ciebie lub waży 200kg więcej. I jeżeli taka osoba by zaczepiała by ciebie byś nie obraziła jego uczuć i zgodziła się na lepsze poznanie przy
@n00_: Ja się otaczam osobami, na których mi zależy i vice versa. Weź się za siebie bo jesteś żenujący, naprawdę polecam specjalistę bo jest bardzo słabo z tobą i z twoimi wyobrażeniami o świecie widząc po twoich postach, to nie jest żadne obrażanie i trollowanie, naprawdę doprowadź swoją głowę do normalnego stanu bo będziesz po prostu nieszczęśliwy. Przez redpilla między innymi, nie rób sobie dalej sieczki z mózgu tym całym gównem
@n00_: Taka sytuacja nie jest realna bo osoba zdająca sobie sprawę z własnej nieatrakcyjności (pomijając już to, że wiek to inna sprawa niż wygląd a schudnąć można) nie zagadałaby do nikogo, zresztą pisałam o tym już wcześniej, że tu nie chodzi o to, żeby każdy taką kobietę podziwiał tylko żeby nikt jej nie obrażał, to taka sytuacja na pewno nie powinna być okazją na to, żeby kogoś wyśmiać czy dać mu
Bez urody młoda dziewczyna jest nieszczęśliwa, traci wszelkie szanse bycia kochaną. Co prawda nikt z niej nie kpi ani nie traktuje jej okrutnie, lecz jest jakby przezroczysta, jej ruchów nie śledzi żadne spojrzenie. Każdy czuje się zakłopotany w jej obecności i woli ją ignorować. Natomiast skończona piękność, piękność, która wykracza poza naturalną i powabną świeżość nastolatek, wywołuje efekt nadnaturalny i wydaje się niezmiennie zwiastować tragiczny los. Taka jest dla młodych dziewcząt jedna
@n00_: Taka sytuacja nie jest realna bo osoba zdająca sobie sprawę z własnej nieatrakcyjności (pomijając już to, że wiek to inna sprawa niż wygląd a schudnąć można) nie zagadałaby do nikogo, zresztą pisałam o tym już wcześniej, że tu nie chodzi o to, żeby każdy taką kobietę podziwiał tylko żeby nikt jej nie obrażał, to taka sytuacja na pewno nie powinna być okazją na to, żeby kogoś wyśmiać czy dać mu
@n00_: Ja mówiłam o sytuacji gdzie odrzucenie byłoby tylko ze względu na wygląd a ty opisujesz już sytuacje, w której taka osoba oszukiwała by kogoś co do swojego wyglądu czy co gorsza wieku i wtedy niemile zachowanie byłoby zrozumiałe ale z powodu tego oszustwa, o jakim zachowaniu Solstafira teraz mówisz? Bo chyba nie doczytałam
@n00_: Ja mówiłam o sytuacji gdzie odrzucenie byłoby tylko ze względu na wygląd a ty opisujesz już sytuacje, w której taka osoba oszukiwała by kogoś co do swojego wyglądu czy co gorsza wieku i wtedy niemile zachowanie byłoby zrozumiałe ale z powodu tego oszustwa, o jakim zachowaniu Solstafira teraz mówisz? Bo chyba nie doczytałam

@ripleyx: w końcu zaczynasz precyzować cokolwiek. Teraz wyjaśnij kiedy takie odrzucenie polega, bo szczerze chyba teraz