Aktywne Wpisy

wykop +26
Dzień dobry, Wykop! (ʘ‿ʘ)
1. Nasz dzisiejszy wpis zaczniemy od tematu osiągnięć, które w ostatnim czasie nieprawidłowo pojawiły się na Waszych kontach. Nie założyliśmy, że wehikułu czasu, który obecnie testujemy, od razu zadziała (ಠ_ಠ) Cofnęliśmy już wszystkie odznaczenia z przyszłości, nie martwcie się jednak - otrzymacie je ponownie, w swoim czasie ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. A teraz trochę o
1. Nasz dzisiejszy wpis zaczniemy od tematu osiągnięć, które w ostatnim czasie nieprawidłowo pojawiły się na Waszych kontach. Nie założyliśmy, że wehikułu czasu, który obecnie testujemy, od razu zadziała (ಠ_ಠ) Cofnęliśmy już wszystkie odznaczenia z przyszłości, nie martwcie się jednak - otrzymacie je ponownie, w swoim czasie ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. A teraz trochę o

ScholarsHut +1081

#modelarstwo
@bizonsky: rzeczywiscie, jeden i drugi ma gasienicowy naped biezny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pokabroche: No, ja na złość włazy już przykleiłem nim wpadłem na pomysł tej scenki ( ͡° ͜ʖ ͡°) na
@bizonsky: Oczywiście że jest, bo figurka dowódcy ma na imię Andrzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z błotem miałem dość długą historię. Najpierw na dioramę (styrodur+masa plastyczna) położyłem mieszankę piasek+farba akrylowa+wikol+woda+drobinki trawy elektrostatycznej. Efekt bardzo mi się podobał (chociaż niektórym kojarzył się z gnojowicą ( ͡
https://www.mojehobby.pl/products/Soviet-Medium-Tank-T-34-85-23687380.html