Aktywne Wpisy
MarcelFerry +711
Płaciłem 32% podatku na umowie o pracę, bo przekroczyłem ten nieludzki próg podatkowy - nie gwarantowało mi to nic, jakieś kilkaset złotych zasiłku jakbym stracił pracę. Nie mam własnego mieszkania i wynajmuje, powoli zbieram sobie na wkład własny...
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
damianooo8 +86
Kilka razy mówił też, że żałuję konfliktu z Agnes i wolałby się z nią pogodzić bo było mu dobrze - to dwa. Poza tym po Agnes i Adzie on ma tak wysrane ego, że uważa, że mógłby r----c modelki z insta w zamian za promocję ich profili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Helmet jest dla niego jak piąte koło u wozu. Szuka od dawna pretekstu by się jej pozbyć bo wie, że bez niej będzie mu lepiej. Powód znalazł się sam i on ten powód właśnie wykorzystuje robiąc z siebie ofiarę.
Wiecie co go boli? Boli go to, że chłal 3 dni, ćpal wczoraj kryształ, jest wysrany totalnie z serotoniny, dopaminy i ma zejście po towarze. Tylko to go boli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zejdzie na ziemię bo rafatus to rasowy alkoholik, cpun ALE też dobry manipulator i cwaniak.
#rafatus #danielmagical #patostreamy