Wpis z mikrobloga

• 1227
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 272
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Hodowca nie chwali się na portali ze śmiesznymi obrazkami, że ubił zwierze.

@Wegetujemy: chwali się za to kupcom którzy kupują zwierzęta na r--ź, tym jak je wychodował.

Oni też przeważnie w dupie mają zdanie Wyk0pków chorych na
  • Odpowiedz
@Liwiia: Ty za to mi się bardzo podobasz. Od czasu gdy pierwszy raz zobaczyłem cię na #mikromodlitwa , podnieca mnie jak bardzo temu jesteś oddana, nie opuściłaś chyba żadnego dnia. Pomyśl tylko. Mogłabyś być moją #konserwatywka a ja twoim #4konserwy. Codziennie rano chodzilibyśmy na polowania i uprawiali s--s w ambonie, a potem do kościoła żeby wyznać wszystkie nasze grzechy.
  • Odpowiedz
Ty za to mi się bardzo podobasz. Od czasu gdy pierwszy raz zobaczyłem cię na #mikromodlitwa , podnieca mnie jak bardzo temu jesteś oddana, nie opuściłaś chyba żadnego dnia. Pomyśl tylko. Mogłabyś być moją #konserwatywka a ja twoim #4konserwy. Codziennie rano chodzilibyśmy na polowania i uprawiali s--s w ambonie, a potem do kościoła żeby wyznać wszystkie nasze grzechy.

@Wegetujemy: Leków nie wziąłeś
  • Odpowiedz
Widzę, że już przeszedłeś z dyskusji do obrażania.

@Wegetujemy: przecież to nie jest dyskusja. W dyskusji używa się argumentów, a ty ich nie używasz, ignorując fakt, że jedzenie mięsa to też przyjemność.

Jakiej hipokryzji ? gdzie ?

Hipokryzji ludzi jedzących mięso. Część z nich dla przyjemności je mięso, jednocześnie atakując myśliwych za zabijanie zwierząt.
  • Odpowiedz
@Wegetujemy: Jak juz lubisz zabijac to chociaz nie publikuj takich postow. P---------e farmazony o kontroli populacji przy kazdej dyskusji, teraz doszedl drugi argument z kosmosu "bambinizm". Macie w sumie 2. Z drugiej strony jest zadawanie cierpienia, odbieranie zycia istocie, ktora zyje w swoich naturalnych warunkach. Jesli ciebie to nie rusza to to jestes 0, czlowiek bez wrazliwosci, niech te zwierzaki kiedys przyjda z lasu do ciebie do chaty i zagryza
  • Odpowiedz
To teraz powiedz mi, uważasz że myśliwy zabija to zwierze dla samej przyjemności zjedzenia smażonych jąder dzika ?

@Wegetujemy: a kto powiedział, że myśliwy zabija dla przyjemności z jedzenia mięsa? Jest myśliwym dla przyjemności z "gonienia króliczka" czyli całych przygotowań do zabicia.

Gdyby kogoś rajcowało same zabijanie, to pracowałby w rzeźni.
  • Odpowiedz
mieszkam w chatce z piernika

@Liwiia: To chyba gdzieś koło podlasia ? Myślę, że łatwo cie znajdę, będę pytał o najzagorzalszą katoliczkę we wsi szukającą pracy, która nie jest betaorbiterem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz