Wpis z mikrobloga

Tak czytam ten tag i tylko wszyscy k----ą na tą grę. Powiem od siebie, że FIFA 18 i 19 to był rak straszny, przegrywałem z jakimiś ryśkami co potrafili tylko wrzucać. Dla mnie ta edycja nie jest idealna, ale dużo lepsza od poprzedniej edycji, jeżeli chodzi o gameplay, jeżeli chodzi o rynek najgorsza. Wolna gra, dużo podań, dużo przewidywania w obronie, mi to pasuje, a nie wrzutka z d--y, strzały z 30 metrów z pierwszej piłki w okno, finezje z d--y.

Teraz do rzeczy. K------e na tą grę grając DR, jakieś rzucanie padami, nie chce wiedzieć co robicie jak gracie FC.
Wiecie co się liczy w tej grze? Spokój.

Popatrzcie na Damiego, na Bejotta, co oni mają inny gameplay, lepszy internet od was? Grają swoje, są wyluzowani.

Popatrzcie na tych wszystkich szczekaczy jutuberów clikbejtowców, Kamyk (wczoraj r-------y pad), Liski, Junajtedy, przecież oni grają to samo od kilku fif i tylko k----ą, rzucają mięsem, ich życie kręci się wokół tej gry. Grają w tą grę całe życie. Nie dajcie się uzależnić od tego gówna. Przed chwilą przegrałem mecz, bilans 9:1 i co nie popłakałem się, nie k------m, gość 4 strzały, ja 15. Życie i tyle. Też mam kickoffy, też mam lagi, też nie potrafią moi prosto podać, też mam handicap. Wbijam gold3 mimo, że mógłbym wbijać sobie gold1 grając 30 meczy, ludzie za top100 często mają gorsze nagrody niż ja za golda3, ta gra to loteria.
Mecz na 9:0 wygrałem z gościem, który jeździł na turnieje w 17stce, jest na futwizie. Co z tego skoro wbiegał we mnie, grał szybko, chaos, robił jakieś wrzutki, przecież zmieniła się meta, ale chłop się nie zmienił. Klepałem, grałem swoje, strzelał mi z kickoffów, w dogrywce strzeliłem mu dwie bramki i papa ragequit, gość który pewnie z tego żyje i strimuje, ma pro fotel gracza za 5k, przegrał na mnie gościa, który gra do golda3 na telewizorze i krześle z ikei za 50zł i zapomina o tej grze.

Po co w to gracie jak się tak w--------e. Uspokójcie się, to tylko gra. Gdyby nie ten handel i aplikacja, to odpalałbym tą grę tylko na weekend.
#fut
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cojestpiec: dokładnie tak jak piszesz, lepiej się tego ująć nie dało. Jak widzę trzy te same nicki na mirko co tylko płaczą, oceniają, wyzywają i dają innym rady to mi się śmiać chce. Też spoglądam na bejotta i damiego, bo są normalni i można coś podpatrzeć. Sam miałem styl, żeby jak najszybciej przedostać się pod bramkę oponenta, ale widzę że powolne konstruowanie akcji przynosi efekty. Dokładnie tak samo podchodzę do
  • Odpowiedz
@Cojestpiec: Do tego spokoju dodałbym jeszcze dobrą zabawę, ale ona idzie z tym spokojem, bo grając na w-----e nie ma zabawy. Mi ta edycja bardzo się podoba, gdyby nie te serwery i delay to byłaby wręcz idealna. Jak jest delay to powinien być u wszystkich, a nie taki Niemiec czy Holender ma płynniejszą grę, bo mieszka bliżej serwerów, to widać często w samym meczu. Ale z tym też da się
  • Odpowiedz
@Wojtini1996: Dokładnie, ja gram lepiej odkąd gram zawodnikami, których lubię i nie spuszczam się pojedynczymi statystykami na futbinie i też gra się o wiele lepiej, zauważyłem że jest grono zawodników którzy są okej, najlepiej z ligi angielskiej a każdy inny to bolec... w tej wykopowej społecznosci fify
  • Odpowiedz
@Cojestpiec: też jestem zdania że spokój i inne podejście do gry dają efekty... w poprzednich edycjach finezja z 30m i wrzutki na głowę i gol. Liczy się wytrwałe wracanie pomocnikiem i sterowanie w obronie wg mnie gameplay jest najlepszy od lat a rynek to jeden wielki bajzel i ugrać coś na nim to trochę jak rzut monetą.
  • Odpowiedz
@mamrotekk: U mnie Tibia wywoływała agresję, ale wtedy miałem 12 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@korona73: Są normalni przez co mają mniejszą widownię od tych clikbejterów mimo, że skillem są kilka półek wyżej, dzieciaki wolą jak ktoś bluzga.

@Wojtini1996: Serwery i rynek to największy minus dla mnie. No Niemcy zwłaszcza, dodałbym też Turków, którzy są mistrzami grania na lagach.
  • Odpowiedz