Aktywne Wpisy

kicioch +670
Misiek przeżył 16 lat (z nami ostatnie 6) i jest teraz w lepszym świecie (╯︵╰,)
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sztywny_misza +82
źródło: 1740637996376-0
Pobierz

Teraz do rzeczy. K------e na tą grę grając DR, jakieś rzucanie padami, nie chce wiedzieć co robicie jak gracie FC.
Wiecie co się liczy w tej grze? Spokój.
Popatrzcie na Damiego, na Bejotta, co oni mają inny gameplay, lepszy internet od was? Grają swoje, są wyluzowani.
Popatrzcie na tych wszystkich szczekaczy jutuberów clikbejtowców, Kamyk (wczoraj r-------y pad), Liski, Junajtedy, przecież oni grają to samo od kilku fif i tylko k----ą, rzucają mięsem, ich życie kręci się wokół tej gry. Grają w tą grę całe życie. Nie dajcie się uzależnić od tego gówna. Przed chwilą przegrałem mecz, bilans 9:1 i co nie popłakałem się, nie k------m, gość 4 strzały, ja 15. Życie i tyle. Też mam kickoffy, też mam lagi, też nie potrafią moi prosto podać, też mam handicap. Wbijam gold3 mimo, że mógłbym wbijać sobie gold1 grając 30 meczy, ludzie za top100 często mają gorsze nagrody niż ja za golda3, ta gra to loteria.
Mecz na 9:0 wygrałem z gościem, który jeździł na turnieje w 17stce, jest na futwizie. Co z tego skoro wbiegał we mnie, grał szybko, chaos, robił jakieś wrzutki, przecież zmieniła się meta, ale chłop się nie zmienił. Klepałem, grałem swoje, strzelał mi z kickoffów, w dogrywce strzeliłem mu dwie bramki i papa ragequit, gość który pewnie z tego żyje i strimuje, ma pro fotel gracza za 5k, przegrał na mnie gościa, który gra do golda3 na telewizorze i krześle z ikei za 50zł i zapomina o tej grze.
Po co w to gracie jak się tak w--------e. Uspokójcie się, to tylko gra. Gdyby nie ten handel i aplikacja, to odpalałbym tą grę tylko na weekend.
#fut
źródło: comment_qkIyIpJC3TRecYQqAciMT3ZEGT4tiZ5A.jpg
Pobierz@Cojestpiec: zgadza sie
@korona73: Są normalni przez co mają mniejszą widownię od tych clikbejterów mimo, że skillem są kilka półek wyżej, dzieciaki wolą jak ktoś bluzga.
@Wojtini1996: Serwery i rynek to największy minus dla mnie. No Niemcy zwłaszcza, dodałbym też Turków, którzy są mistrzami grania na lagach.