Aktywne Wpisy
LetticeDeVries +76
Znowu ktoś mi ukradł dziś torbę z cateringiem, #!$%@? mnie zaraz, bo to jest już kolejny raz ( ͡° ʖ̯ ͡°) wcześniej się położyłam i nie wzięłam od razu jak przyjechało, wstałam przed 7, ale pudełek już nie było pod drzwiami xD Jakim trzeba być #!$%@? zjebem, żeby kraść czyjeś jedzenie, i to podpisane imieniem i adresem (-‸ლ) #warszawa #zalesie #zlodzieje
zenek-stefan1 +186
Nie chce żadnych promocji na rok, wolę co roku płacić tyle samo i zostać w jednym miejscu na dłużej
#hosting
W ramach pakietu możesz podpiąć 2 domeny oraz utworzyć 2 bazy danych.
Z kodem WYKOP aż 25% taniej!
Wydajnie, bez problemów, szybki i dobry support.
Opinii na ich temat możesz sam poszukać i się przekonać. :)
Gdybyś chciał dodatkowo 20% taniej, skorzystaj jeśli sobie życzysz z kodu:
G471XQDHJQ
Z kodem WYKOP rabat 55%.
@godzil: Zerknij na ofertę dhosting.pl, oni mają jedną i tą samą stawkę, bez gówno promocji przez pierwszy rok, a potem obdzieranie z kasy jeleni( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KetMadero: Możesz uzasadnić? Czy długo długo nic bo ma się zarejestrować z Twojego kodu?
MyDevil jest polecany ze względu na stabilność, wydajność i support.
To jest profesjonalna firma, która ma realny support nie jak w przypadku OVH, gdzie do pomocy technicznej się nie dobijesz.
Nigdzie nie napisałem ,że ma się zarejestrować z mojego kodu.
Jeśli sobie życzy może mieć taniej.
@KetMadero: Czytałem i byłem klientem kilku firm i te " na stabilność, wydajność i support." można powiedzieć też o wielu innych firmach hostingowych w Polsce, a powiedzenie że "MyDevil i później długo, długo nic." jest według mnie nadużyciem, chyba żebyś wymienił jakąś szczególną rzecz, którą się wyróżniają przy konkurencji?