Wpis z mikrobloga

Waham się czy kupić :(( Teoretycznie w listopadzie będę miał sporo czasu - nawet ten nadchodzący weekend i spokojnie będę mógł nad tą grą przysiąść oraz skończyć w grudniu w przerwie między świętami.

Jak kupię w grudniu to z kolei pewnie nie skończę, a w styczniu z-------l i pewnie nie uda się skończyć ostatecznie przez zbyt długi gameplay i brak czasu:((

ZA:
- mogę zagrać już teraz i mam sporo czasu (pewnie uda się przejść do końca grudnia)
- gra bardzo mnie jara i lubię ten klimat

PRZECIW:
- bugi, problemy, słaba optymalizacja, ogólne w--------e
- gra nie jest na steam tylko będę musiał instalować jakiś kolejny epic store czy inne g---o
- pewnie ostatecznie nie skończę gry lub zajmie mi to straaasznie dużo czasu przez co radość z grania strasznie spadnie
- mając taki sprzęt będę musiał ostro zejść z ustawieniami

Sprzęt: i5-6600k, GTX 1070, 16 GB RAM

Co radzicie?

#rdr2 #pcmasterrace #gry

Kupować teraz?

• TAK 23.0% (14)
  • NIE 77.0% (47)

Oddanych głosów: 61

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BrainPhucker: Ja postanowiłem się wstrzymać miesiąc-dwa, do momentu gdy bugi zostaną naprawione. Nie uśmiecha mi się wydać 250 złotych na grę, tylko po to by okazało się że nawet jej odpalić nie mogę.
  • Odpowiedz
@mnik1: Tak nakazuje logika... czekać aż usuną bugi, poprawią optymalizację, gra będzie na steam. Tyle tylko, że w moim przypadku oznacza, że raczej w to nie pogram na moich warunkach, czyli tyle ile będę chciał tak żeby przejść w krótkim czasie żeby nie odkładać jej na np. 2 tygodnie i tracić wątki przechodząc przez pół roku ;/
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@BrainPhucker: gram od wczoraj na Full hd I wysokich detalach gra wygląda cud malina. Nie tnie. Płynność bardzo zadowalająca chociaż nie mierzylem.
Gra mi się lepiej niż na ps4 pro gdzie sterowanie I strzelanie padem mnie irytowalo I przestalem grac po około 3h. W wersji na pc za to zauważyłem, że chyba gra spawnuje okolo 40% przeciwnikow więcej, by wyrównać poziom trudności
Rtx2060 więc Ty z 1070 będziesz mieć podobnie
  • Odpowiedz