@KRZYSIEK_POLSKA_CZERNIEWICZ: autor mema nawet nie umie pisać po polsku, a wymyśla takie bzdury. To wina kobiet, że faceci idą na ilość w większości? XD
@Lorenka: Nie słuchaj przegrywów. Miałam kiedyś konto na portalu randkowym i jak już z kimś zaczynałam pisać, to skupiałam się na tej jednej osobie. I raczej nie wydaje mi się, żebym była jedyną różową, która tak robiła ( ͡°͜ʖ͡°)
@choochoomotherfucker: To kwestia indywidualna, jak dla mnie faceci też potrafią pisać bajki do kilku dziewczyn, to działa w dwie strony. Nie praktykuję tego, to nie jest fajne. Na pewno zdarzy się tak, że ktoś tak robi, ale no najlepiej wrzucić wszystkich do jednego wora xd
Typ pokazał się już drugi raz (rzekomo) i nawet oddał strzały w kierunku policjantów i oni go zgubili? Policjant po testach sprawnościowych, uzbrojony kontra 57 letni prawie emeryt który rozpuszcza się w powietrzu. Niesamowite.
@JanczuPL: no przecież o tym właśnie piszę...
@Lorenka: Nie słuchaj przegrywów. Miałam kiedyś konto na portalu randkowym i jak już z kimś zaczynałam pisać, to skupiałam się na tej jednej osobie. I raczej nie wydaje mi się, żebym była jedyną różową, która tak robiła ( ͡° ͜ʖ ͡°)