Wpis z mikrobloga

Tak sobie ostatnio uświadomiłem, że bardzo podnieca mnie, jak kobieta jest w golfie, najlepiej chyba czarnym, ale pod jednym warunkiem - musi mieć duże cycki. Ten odbijający kształt cycków, koniecznie w tego typu ubraniu - to działa pobudzająco. Też tak macie? Pewnie intuicyjnie by się wydawało, że to dekolt powinien tak wpływać na moje podniecenie, tym czasem jest wręcz przeciwnie. Nie mówię, że mi od razu stoi, ale chce się na to patrzeć na pewno

#stulejacontent #przegryw #spermochlip #logikaniebieskichpaskow #kiciochpyta
  • 32
Mało kto nie lubi dużych cycków.

@mieszkamzmamusia: Wolę, żeby laska miała jędrne bo im większe za mlodu tym dłuższe na starość. Jeszcze kwestia co nazywamy dużymi takie zwisy FF czy miseczki D. Jak dla mnie C są optymalne. Na starość nie będzie dwóch smętnych jamników.
@Wight: Fajne cycki to D, C są dobre pod warunkiem, że mają bardzo dobry kształt. A idealne cycki to E ale jednocześnie tak by kobieta byla zgrabna i te cycki nie byly obwisłe.

Dlatego też dobre cycki tak na mnie działają, bo są takie rzadkie
@Thachi no wtedy jest za pozno i zwykle pozostaje zaakceptowac tak jak jest zwlaszcza jak dziewczyna fajna, z tak glupiego powosu nie ma co konczyc znajomosci tudziez zwiazku