Aktywne Wpisy

Kwas747 +50
Ej kojarzycie te mobilne kawiarnie na rowerach? Właśnie sobie zdałem sprawę że kawa w tym przybytku kosztuje 12 zł. Kumacie? 12 zł za kawę z budy na rowerze ? Tyle samo co w eleganckiej kawiarni w której obsłuży nas kelnerka, odbierze zamówienie, przyniesie kawe, rozliczy przy stoliku. Foodtrucki z burgerami za 50 i kawa z roweru za 12. Jak byłem w Neapolu to w każdej lepszej kawiarni espresso było za 90 centów
źródło: temp_file967574224938461863
Pobierz
depcioo +4
Czy ppk się opłaca?
Jesteście zapisani u was w firmach?
#ppk #oszczedzanie #inwestycje #pracowniczeplanykapitalowe
Jesteście zapisani u was w firmach?
#ppk #oszczedzanie #inwestycje #pracowniczeplanykapitalowe

@xNuclear mam już win 10 czytać nie umiesz?
Jeśli unetbootin poprawnie zrobi gpt na usb to pójdzie, na bardzo starym kompie nie odczytywało mi raz etykiety usb tylko wyświetlało coś w stylu int13, 0h ale bootował ok. Na moim laptopie już normalnie.
To co mogę doradzić to zrób resize partycji Windowsowej spod Windowsa albo z livecd zanim zaczniesz
Długo szukałem distro dla siebie, bo np. Ubuntu mi nie leży.
Zawodowo ogarniam CentOS, Kali/ParrotOS, ale w domu to Manjaro albo Debian (GNOME ofc.) zależy od kompa.
Wybierz coś z Ubuntu/Manjaro/Mint, spróbuj różne KDE i sam zdecyduj. Najlepiej wejdź na distrotest.net i potestuj to będziesz miał +/- rozeznanie co Ci odpowiada a co nie.
Komentarz usunięty przez autora
@rawilson
@hiperchimera a jakby zrobić triple boot i wziąć manjaro jako bazę na archu plus mint jako ten z Ubuntu bo niby stabilniejszy i do tego windę?
ile masz RAMu?