Aktywne Wpisy
Szemiques +2
Mam dylemat, trochę czuję jakby rodzina i znajomi wręcz forsowali mnie do kupienia mieszkania w #bk2% I jak mam możliwości skorzystać a nie skorzystam teraz w lipcu na start to już po ptakach, bo po wyborach na pewno zdejmą program XD. A ja mam wrażenie jakby rynek już teraz doliczył sobie do ceny profit za bk2% i wbrew wszystkim, mam coraz bardziej spadkowy vibe i obstawiam początki korekty pod koniec bieżącego
Co robić?
- Czekać, na koniec roku ceny trochę zejdą w dół 26.7% (24)
- Do końca roku , ceny nie zmienią się 22.2% (20)
- Rezerwować teraz, za 2 tyg nie będzie mieszkań 51.1% (46)
Cześć, chcę wyjechać do Irlandii na stałe, mam 22 lvl, angielski na poziomie C1. Gdzie najlepiej rozglądać się za robotą żeby ją dostać przed przyjazdem, jakiś olx czy glassdoor?
Znalazłem parę ofert na pracę w hotelach na jakiś zadupiach z mieszkaniem i wyżywieniem. Też mam parę ofert na olx bez doświadczenia ale to tyranie po jakiś budowach po 10 godzin dziennie, jest niby z zakwaterowaniem, ale ja nie chce mieszkać w jednym
Znalazłem parę ofert na pracę w hotelach na jakiś zadupiach z mieszkaniem i wyżywieniem. Też mam parę ofert na olx bez doświadczenia ale to tyranie po jakiś budowach po 10 godzin dziennie, jest niby z zakwaterowaniem, ale ja nie chce mieszkać w jednym
#rafatus #patostreamy