Wpis z mikrobloga

że te debile z produkcji się nie wstydzą. Ostrzegali aby domownicy nie skarżyli się na brak jedzenia i ,że są głodni bo niby to ich wina. DEBILNA PRODUKCJO DAI IM IDIOTO ZADANIA ZA ŻARCIE I JAK NIE WYKONAJĄ TO WTEDY BEDZIE ICH WINA. To co robicie to jest żałosne. Nic się nie dzieje w programie i to nie zależy tylko od uczestników. JESTEŚCIE DNO KOMPLETNE. Przestałem już tę beznadzieje oglądać i wiem, że większość co się na początku interesowała teraz ma to w dupie. Czytam tylko od czasu do czasu. Ponad tydzień już nawet nie komentowałem. Teraz to już ostatni raz zabieram głos bo i tak nie ma sensu. Dla mnie ta produkcja i ten śmieszny tvn to już nic kompletnie nie znaczy. Tylko cygaństwo /#!$%@?, że 24/dobę to kpina/ żałosne sceny, tolerowanie łamania regulaminu /gównianego, ale taki sobie wykombinowaliście/pokazywanie syfu, bałaganu i przede wszystkim to co od was zależy kretyńskie pokazywanie obrazu, operatorzy to chyba też albo mają w dupie to co robią, albo mają taki sam poziom inteligencji jak i cała produkcja. Przecież to jest niedopuszczalne aby 4 kamery pokazywały jedną osobę, sufit lub pusty stół NIC SOBĄ NIE PREZENTUJECIE. ANI TO ZABAWNE, ANI SZOKUJĄCE. PO PROSTU ŻAŁOSNE
#bigbrother
  • 1