Wpis z mikrobloga

Tak, tak, wykop. Tylko Kamil i nikt inny. Weźcie się zastanówcie, czy chcecie dalej to oglądać.. K---a, co kto powie w programie to od razu j-----e po kimś. Wejdźcie tam to do domu i zobaczymy co byście robili. Ja p------e, tak smęcicie tutaj, że żal..
#bigbrother
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@is_m4tt: Dokładnie. Ludziom z tego portalu nic się nie podoba, wszystko źle. Niech zgłoszą się do programu ;) Oglądam streama i jakoś nie narzekam na nudę, zadań jest sporo.
  • Odpowiedz
@Justyna_bialystok: Być może, nie oglądałem poprzedniej edycji i nie mam porównania. Ale zupełnie mi to nie przeszkadza. Jestem fanem pierwszej i najlepszej edycji sprzed prawie dwóch dekad (wtedy byłem rzeczywiście młody:)) i postanowiłem po wielu latach sprawdzić co się zmieniło w tym programie.
  • Odpowiedz
@is_m4tt: Pewnie z nim bym nie wytrzymał, ale nie wszedłem do programu rozrywkowego. On robi kontent, jest charyzmatyczną i wesołą osobą. Większość uczestników za bardzo się nakręca. Są zadania, żeby coś schować, a Ci wielkie afery. Za to jak złodziej zabrał na 3 tygodnie pierścień Jezuska i wszyscy wiedzieli to było dobrze. Już nie ma takich dużych dymów odkąd wyszedł Dawid. Czasami Kamil też wybucha w niekontrolowany sposób. Nie było
  • Odpowiedz