Aktywne Wpisy
KingaM +59
#zwiazki ale się #!$%@?łam. Facet mi dzisiaj beknął w tle jak rozmawiałam przez telefon z kimś waznym. Pytam go potem dlaczego mnie tak gnębisz i kompromitujesz i że ludzie pomyślą że jestem z jakims bekaczem a on na to że po jabłku to on musi. I tak sobie myślę że w większości związków po pewnym czasie partnerzy zaczynają zachowywać się w obecności swojego partnera tak jakby nie przejmowali się reakcją. Każdy potrafi
mirko_anonim +95
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przeczytałem dzisiaj post jakiegoś chłopa, który jest szczęśliwy i chwali się, że jego dzieciak ma w podstawówce same szóstki
i tylko jedna piątkę z WFu. Nie wiem jakie są wasze doświadczenia ale w przypadku moim jak i moich znajomych to o absolutnie o niczym nie świadczy. Było dużo Kaś, Mart czy Sylwii ze średnią 5.5 które skończyły jako przedszkolanka, fejsbukowa make-up artist czy termomixiara. Mój były znajomy, jeden z
Przeczytałem dzisiaj post jakiegoś chłopa, który jest szczęśliwy i chwali się, że jego dzieciak ma w podstawówce same szóstki
i tylko jedna piątkę z WFu. Nie wiem jakie są wasze doświadczenia ale w przypadku moim jak i moich znajomych to o absolutnie o niczym nie świadczy. Było dużo Kaś, Mart czy Sylwii ze średnią 5.5 które skończyły jako przedszkolanka, fejsbukowa make-up artist czy termomixiara. Mój były znajomy, jeden z
#starszezwoje - blog ze starymi grafikami, miedziorytami, rysunkami z muzeów oraz fotografiami
#historia #ciekawostkihistoryczne #malarstwo #sztuka #architektura #myrmekochoria
@myrmekochoria: i jak to rozumieć?
Kircher obliczył, że waga wieży Babel, sięgającej do Księżyca, spowodowałaby, że Ziemia zepchnięta zostałaby ze swojej pozycji, ze względu na nierówny rozkład masy planety. Spowodowałoby to katastrofalne skutki, które oczywiście nie miały miejsca.