Aktywne Wpisy
Mirki, dostałem awans na kierownicze stanowisko w pracy, było kilku chętnych z o wiele większym stażem ale kierownictwo postawiło na mnie, mimo że praktycznie nie ubiegałem się o ten awans. Teraz w robocie bedzie straszny kwas i gadanie, nie lubie takich akcji, jak sobie poradzić z tą sytuacją?
Dodam że nikt z załogi ogólnie nie brał pod uwagę mojej osoby na to stanowisko, także dla wszystkich zaskoczenie duże...
#praca #pracbaza #zalesie
Dodam że nikt z załogi ogólnie nie brał pod uwagę mojej osoby na to stanowisko, także dla wszystkich zaskoczenie duże...
#praca #pracbaza #zalesie
Pijany_Druid +16
#przegryw Jak się przestać bać śmierci, odczuwać nieustający niepokój oraz ataki paniki biorące się z niczego?
Powiedzcie że nie tylko ja jestem tak powalony że ten moment kiedy wychylam oko żeby złapać oddech, ta niecała sekunda zaczerpnięcia kiedy widzę strugę rozbitej wody moją głową rozchodzący się w kształcie litery V, to opływanie nóg wodą to coś co przyciąga w tym sporcie.
Wciąż wolę openwater, ale jednak basen też ma swoje zalety.
Szkoda że nie mam w okolicy żadnego 50m, bo czy to przy 2BK czy standardowym mieleniu ledwo człowiek zacznie i już trzeba się odbijać, ehh...
Żabkujący zamulacze nie mają pojęcia co tracą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#plywanie #tojestto #wieczornareflekcja
Sporo treningów, samoanalizy i samozaparcia i teraz nawet przed Bałtykiem nie mam oporow.
Polecam.
A jak nie, to zapisz się na lekcje. To jest naprawdę warte pieniędzy ;)
@Wyrewolwerowanyrewolwer: przecież żabką też da się szybko pływać
Na open water to trochę trudnej jest powiedzieć gdzie jest długi dystans, np 3km 5km no i na MP 7.5km (17-18lat) 10km dla mlodziezowcow i seniorów, to jest głównie długi dystans.