Aktywne Wpisy
DoktorNauk +15
Prawie dwa lata całkowitego braku wykonywania ćwiczeń umysłowych, żadnych wyzwań intelektualnych, totalny brak motywacji do robienia czegokolwiek angażującego moje szare komórki i jedynie zapychanie swojej głowy i czasu filami z youtube sprawiły, że czuje się kompletnym debilem. Iq chyba mi spadło o jakieś 20 pkt, nawet nie chce mi się wykonywać najprostszych zadać logicznych, nie chce mi się już nawet myśleć o rozwoju intelektualnym, tylko bezmyślne zapychanie głowy łatwo przyswajalną paszą dla
rsnbl +8
Chryste panie, to niezły program Lewicy xDDD Dopiero co był Titanic 2.0, a tu już 3.0 się szykuje - a dokładnie 3% = pod progiem XDDDD #bekazlewactwa
#narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez moderatora
@Fenyloetyloamina-_: Tą co miałem, wyjątkowo jakaś chrzczona glukozą albo czymś, to na wejście 150-200mg, żeby coś poczuć, a
Zresztą, kończę z tym dziś na jakiś czas, bo już mnie #!$%@?ą te przyjemne dreszcze, gęsia skórka i mrowienie w lewej
Przy okazji: jakiś sposób na podbicie/wydłużenie fazy? Poza kofeiną w rozsądnych dawkach? Z drugiej strony co na zbicie fazy, poza ww.? Na wczoraj kupiłem Apap Noc i Aviomarin, bo ponoć dobrze działa, ale w końcu zamiast z tego korzystać, to o 1:30 dociągnąłem ściechę i