Aktywne Wpisy

lubie-sernik +11

Kopyto96 +3
Rynek matrymonialny to nieśmieszny żart xD Jestem rok po rozstaniu i nawet nie wiem co powiedzieć. Generalnie nie mam problemu umówić się z laską, nawet atrakcyjną, ale nie w tym problem. To zaczynamy
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska
Używa ktoś jeszcze listy od GenIP? Mam wykupiony pakiet entry na franqie i ostatnim czasem to jest masakra. Wieczorami nic nie da sie oglądnąć. W dzień często nie jest lepiej. Na forum nie wiele pisze o jakiś problemach Też macie takie problemy? Jaką listę ewentualnie polecacie?