jak ktoś jeszcze raz powie że PC > konsole to go wyśmieje. Od godziny próbuje odpalić gierke na steam i #!$%@? nie da sie... na konsoli wkladasz płytke i nie martwisz sie o nic(╯°□°)╯︵┻━┻ #gry #ps4
@Witaminae: Na kompie ściągasz ze steama i też się nie martwisz, o ile nie masz antycznego sprzętu. Serio sytuacje gdzie coś nie działa są sporadyczne.
@Witaminae: jeśli ci bardzo zależy na zagraniu to pewnie przed tobą kilka godzin przeglądania for i prób rozwiązania problemu, ale zjeby i tak będą cię zapewniać, że twoja wina xD odpuść sobie granie na PC, szkoda nerwów
@TotalDisaster: pisałem prototype 2. proc i5 ram 16 gb karta gtx 750 ti @DrJekyllandMrHyde: tak a zagranie na konsoli wyglada tak wkladasz plyte ewentualnie sciagasz z biblioteki instaluje sie w kilka min i grasz. gdyby nie to ze ta gierke kiedys kupilem na steam to bym to olal i kupil w ps store ale jakos nie widzi mi sie 2 razy kase wydawac na to samo
@Segr3gator teraz to sprawdzam co nie zmienia faktu ze jest to porażka zeby tak gre odpalac. Windows 10 @Koloses jest gorszy bo na konsoli nie odwalasz cyrków żeby zagrać...
#gry #ps4
@DrJekyllandMrHyde: tak a zagranie na konsoli wyglada tak wkladasz plyte ewentualnie sciagasz z biblioteki instaluje sie w kilka min i grasz. gdyby nie to ze ta gierke kiedys kupilem na steam to bym to olal i kupil w ps store ale jakos nie widzi mi sie 2 razy kase wydawac na to samo
No widać jak się znasz na rzeczy xddddd Ale faktycznie, gra z 2012 roku powinna chodzić. Jak Ci wyskakuje jakiś błąd to pogoogluj i tyle.
@Koloses jest gorszy bo na konsoli nie odwalasz cyrków żeby zagrać...
@Witaminae: PC MASTER RACE XD