Aktywne Wpisy
lapampek +128
Przecież ona się nawet z tym nie kryje xD Kukoldowski najwyraźniej dobrze się bawi, gdy Alvaro stuka Ankę, jak masz za dużo hajsu to co niektórym #!$%@?. Patrzcie na znaczenie „branzoletki na kostkę u żony” #cuckold #lewandowski To już pewne xD
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Wiadomo że hotele czy agroturystyki w których się nocuje w pracy nie są jakimiś full wypas miejscami jednak nawet z doświadczenia wiem że za 40-50zł od osoby za dobę da się mieszkać w normalnych warunkach. Jednak to co się tutaj odwala to jest już przesada.
Nie dość że właściciel unika mieszkańców to jeszcze zwleka z wystawieniem faktury za pobyt. Warunki jakie panują w całym budynku to porażka. Wszędzie kurz. Cała kuchnia łącznie z wyposażeniem jest brudna i tłusta. W szafkach pleśń. Podłogi brudne. Pościel wygląda na nawet nie praną po ostatnich gościach.
Przebolał bym wady konstrukcyjne jak np brak kawałka podłogi xD czy nawet przeciekająca kabina prysznicowa(po każdym prysznicu trzeba latać z mopem po łazience)albo niekompletna spłuczka w toalecie.
Jednak ten syf.. Nie wiem czy to nie jest nawet sprawa dla sanepidu. Ponadto w nocy zimno. Woda również nie nadaje się do kąpieli no chyba że ktoś jest morsem.
Zastanawiamy się czy nie zniżyć się do poziomu właściciela i np nasmarować klamki qpą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ehh. Jutro stąd uciekam. Poniżej kilka zdjęć przedstawiających sytuację. Także nie polecam.
Nie wiem jak to otagować.
#nocleg #heheszki #zalesie #pomocy #logikaniebieskichpaskow
Proponuję zmienić pracę ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet jako zwykły pracownik fizyczny jeździłem w delegację i spałem po dobrych hotelach gdzie wódkę i jedzenie wpisywali w usługę hotelowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)