Aktywne Wpisy
Duza-fajka +433
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
wyniki z top6: 3 wygrane, wszystkie u siebie, 5 remisów, 5 porażek, blamaż z Chelsea w finale LE i skończenie poza top4 pomimo najłatwiejszego terminarza w końcówce spośród wszystkich zespołów rywalizujących o pierwszą czwórkę.
Ozil, który najprawdopodobniej się dowiedział, że znowu nie znajdzie się jutro choćby na ławce go dzisiaj na instagramie odpowiednio podsumował: "You make me laugh..."
#arsenal
Nikt, bo go nie zwolnią przed końcem maja i to pewnie też tylko w przypadku gdy nie skończy rozgrywek w top4, a najprawdopodobniej będzie się przez cały sezon utrzymywał w odległości nie większej niż około 5 punktów od pierwszej czwórki, musiałaby to być różnica rzędu kilkunastu punktów by Raul się go pozbył wcześniej, na chwilę obecną są to 2 oczka.
Fani chcą ten Haaga, którego Ajax puści dopiero w
Gut abening
ciekawe czy arteta chciałby przyjąć posadę po tym jak go właśnie z Drakula załatwili.
Dziś wygrana dzieci z p o t e z n a Victoria i emeryt będzie spokojny na następne pare
@MarekAntoniusz: Załatwił? To Gazidis zmienił ostatecznie zdanie ostatecznie dochodząc do wniosku, że zatrudnianie jednego z 5 asystentów Guardioli, który nie ma doświadczenia w samodzielnym prowadzeniu drużyny to nienajlepszy pomysł. No Mikel jest równie arogancki i myśli, że jest zbyt dobry by prowadzić Real Sociedad czy Newcastle skoro odrzucił oferty z tych klubów.
Sęk w tym, że za Emery'ego Ozil się nie cofa tak często po piłkę jak za czasu Wengera. Raczej trzyma się swojej pozycji, a gra go omija, bo piłka idzie od jednego bocznego obrońcy do drugiego.
@MarekAntoniusz: no i c--j xD