Wpis z mikrobloga

No i widzicie jaki Pan #pis dobry? Ze zniesienia limitu ZUS już się wycofali, z 4000 wynagrodzenia minimalnego w 2023 też już się powoli wycofują. #!$%@?ą wszystkich, potem z tego rezygnują pokazując jacy to są dobrzy :)

I gdzieś tam "pod spodem" robią "swoje" aby gwardia pisowska miała na ośmiorniczki a plebs jak zwykle podnieca się edukacją seksualną i podobnymi.
  • 4
@krootki: za 4 lata spadną ze stołka jak PO. Mam nadzieje, że #!$%@? ktoś w końcu wejdzie normalny do tego sejmu..... jedynie przemawia teraz do mnie konfederacja, jednak nie zagłębiałem się aż tak więc przed wyborami trzeba będzie ich sprawdzić
za 4 lata spadną ze stołka jak PO.

@NickciN: Jeśli nie nadejdzie jakiś kryzys to nie spadną. To znaczy prawdopodobnie nie będą mieli już większości, ale z kimś się zaraz dogadają i niestety będą dalej rządzić. Idiotyczna Platforma czy #!$%@?ły Biedroń to nie są przeciwnicy, którzy mogą ich pokonać.
@krootki: wątpie, że za 4 lata nadal będą mieli taką przewagę. Jednak znowu dużo młodych przyjdzie na wybory, dużo starszych odejdzie itd. inflacja skoczy jeszcze bardziej, cena poszybują i może skończy się ( ͡° ͜ʖ ͡°)