@GoplanaLodz sam nie widziałem i mam w kolejce po marvelous ms maisel, ale dużo dobrego czytałem o tym serialu i przypomina mi żywo innego anglika, czyli świetny i kameralny serial Pure
@popkulturysci tez zobacze. A widziales the bic c? Ogolnie szukan czegos tragikomicznego i twoja recenzja chyba przekonala mnie w koncu do jakiejs produkcji.
@GoplanaLodz: jak trzeba to i z piekła odcinki wyciągnę, ale myślę, że rzuciłem się na coś innego. Widzę, że jest teraz na Amazonie, to może wrócę któregoś dnia.
@popkulturysci: po pierwszym odcinku miałam mieszane uczucia, przez większość serialu towarzyszyła mi również niechęć do głównej bohaterki, ale im dalej w las, tym lepiej ( ͡°͜ʖ͡°) Drugi sezon i wątek z księdzem rozwalił mnie na łopatki :D
@scriptkitty: a też taki ciężki klimat (bo ostatnio mi chyba netflix to zaproponował) w tym jak office uk? bo ledwo to obejrzałem. z tamtych czasów brytyjskie produkcje jakoś dziwnie mi się ogląda
@Sony_Toprano: Na pewno jest cringe, ale warto spróbować. Pierwszy odcinek jest bardzo reprezentatywny, jeśli się nie spodoba to całość też Ci nie podejdzie ( ͡°͜ʖ͡°)
#fleabag #serial #seriale #wspolczesnadziewczyna
Przecież brytyjskie filmy i seriale to beznadziejne dialogi, słaby humor, a bohaterowie często są na siłę wulgarni, tylko po to żeby byli "fajniejsi".
Drugi sezon i wątek z księdzem rozwalił mnie na łopatki :D