Aktywne Wpisy

skrogg +19
Czasem przed spaniem lubię sobie na jakąś ładną dziewczynę popatrzeć ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: f379d8dc11a3e18d9986385ff1a402a96a81b83a193de9f35d2801eba74f33e6
PobierzSiema wykopki. W-------m się fest bo miałem z dziewczyną obejrzeć występ naszego znajomego w magii nagości. Ustaliliśmy że będziemy oglądać ten odcinek wspólnie w Sobotę w trójkę. Gram Sobie dzisiaj w gierkę, a ona wchodzi mi do pokoju i mi oznajmia że właśnie obejrzała odcinek sama. No i mega się w-------m bo wiedziała, że chce to obejrzeć razem. Już c--j tam w to Sobotnie oglądanie, ale chciałem razem z nią Sobie pierwszy

Wykop obserwuje już od dobrych 5 lat. Postanowiłem założyć konto i tak sobie myśle:
Siedze w IT 9-10 lat. Trochę startupow i korporacji za sobą. Mnóstwo projektów małych i bardzo dużych.
Co myślicie o serii, w której uczyłbym „biznesu” junior/mid developerow? Z biegiem lat doświadczenia zauważyłem, ze mnóstwo programistów ma ogromne problemy z tym, jak dziala biznes, jak wkładać swoją wartość w przesiębiorstwo nie pisząc bezmyślnie kodu, jak zdobywać podwyżki, negocjować, zrozumieć rynek, by nie zostać z latka klepacza kodu.
Czy kogoś by to interesowało? Jako pierwszy temat widzę: płatności online.
#programowanie #webdev
1. Na bieżąco twórz frontendowe projekty na GH (najlepiej użyć jakiś szablonów - niech to ładnie wyglada. A kod napisz oczywiście własny)
2. Ogarnij jedna technologie bardzo konkretnie (np React)
3. Jedz na targi pracy IT,
co k---a?
@NickciN: do goldman sachsa wal od razu
@Bulburator: k---a
ja siedzę ponad 20 xD
uczyłem na 2 uczelniach
a tu koleś przychodzi i uważa, że powinien "nauczać"
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
„Nie obrazę się, jeśli wśród czytelników wyłoni się ktoś mądrzejszy i bardziej doświadczony ode mnie i sam zacznie pisać. To korzyść dla nas wszystkich.”
Masz okazje się wykazać.
Co do nauki Reacta to raczej to oczywiste: jeśli chcesz się w nim rozwijać to musisz w nim pisać. Jeśli nie piszesz w nim pracy, to musisz po niej. Nie wiem na ile biegle się w nim posługujesz. Jakbym poznał więcej szczegółów to mógłbym cię bardziej
Komentarz usunięty przez autora