Aktywne Wpisy
forest23 +20
Czytam właśnie, że Madonna odpowiedziała na krytykę jej wyglądu jaka spadła na nią po gali Grammy. Jej ciało jej sprawa, ale zastanawiam się nad tym co powiedziała:
Czy ma rację? Wydawało mi się, że twarz zniekształca najbardziej szeroki kąt. Około 50mm uważa się chyba za najbardziej naturalną ogniskową do portretów a później im dłuższą ogniskową tym twarz bardziej "płaska",
Zdjęcia zostały wykonane aparatem z długim obiektywem i "zniekształciłyby twarz każdego" - podkreśliła.
Czy ma rację? Wydawało mi się, że twarz zniekształca najbardziej szeroki kąt. Około 50mm uważa się chyba za najbardziej naturalną ogniskową do portretów a później im dłuższą ogniskową tym twarz bardziej "płaska",
apaczacz +126
Patrzcie gnoje jakiego Thermomixa mam.
o, a jaki kabel solidny
hmmm, do czego by tu go użyć...
#wykopplus30club #thermomix #gotowanie
o, a jaki kabel solidny
hmmm, do czego by tu go użyć...
#wykopplus30club #thermomix #gotowanie
Witam. Zamówiłem TV z EuroRtvAgd darmową dostawą do mojego mieszkania w Krakowie, ma przyjść jutro w godzinach 11-21. Da się z kurierem dogadać żeby był popołudniu czy coś? Ewentualnie żeby podjechał do pracy, która jest 10 km od mojego bloku?
1) kurier jak każdy człowiek pracuje w godzinach A-B jak zacznie do każdego jeździć na "umówione" godziny pasujące odbiorcy to przesyłka będzie kosztować 50zł.
2) 10KM dalej to może być rejon innego kuriera
Przechodząc do meritum, wszystko zależy od kuriera i albo się dogadasz albo nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale wg regulaminów może przyjechać jutro o 11, i pojutrze o 11 a później
Czy chodzi o świeczki czy telewizor ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)